Diari Més

El teu horòscop d'avui: 25 de juliol de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Tindràs l'energia suficient per a realitzar la jornada en una total tranquil·litat. Viatges molt rendibles i nous contactes que ampliaran els teus èxits a curt termini, llança't sense por.

Taure (20d'abril-20de maig)

Facilitat per a les baralles amb les amistats. Et trobaràs una miqueta desorientat a l'hora de començar el diàleg amb la gent. Un passeig t'ajudarà en molt. No barregis amor amb diners.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avui el tacte i diplomàcia a l'hora de parlar et faran guanyar punts i èxits sobre els altres. La sort t'acompanya si uses intel·ligentment la teva doble personalitat. Arriben diners per l'atzar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Domina més els teus nervis i tindràs un dia de sort en l'atzar i l'amor. No deixis que la impaciència faci perdre tot. Arriben diners no esperats per la deessa de la fortuna.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El decaïment anímic i físic passarà aviat. No et tanquis en idees negatives ni et quedis empresonat a casa. Sal i aireja els teus pensaments. Busca gent alegre.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Limita't avui a organitzar i solucionar els teus propis assumptes i no intervinguis per a res a la vida dels teus companys o família. En solitud millor. Procura divertir-te avui.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Hi haurà molta activitat i varietat en les teves tasques diàries, que estaran compensades amb uns moments excel·lents. Si comences un nou amor, que avanci amb els teus desitjos.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Una certa fredor emocional i una excessiva anàlisi de les situacions t'allunyarà per moments de la companyia dels teus. Acaba les tasques endarrerides i després llança't a viure l'amor amb totes les teves forces.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Veuràs com al llarg de la jornada trobaràs solució a aquests petits problemes que venien atabalant-te fa temps. Tot té bona fi amb calma i força.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No seran rendibles les actituds que prenguis de manera seriosa o rígida. Analitza més les coses i asseu-te a pensar la solució. Evita els empipaments. La sort t'acompanyarà fins i tot a l'atzar.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Una certa ansietat avui t'impedirà veure els passos a donar, deixa't guiar per la teva intuïció i per les primeres idees que apareguin. Rebràs una sorpresa que canviarà els teus plans a millor.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Apareixerà el teu afany de domini en el terreny amorós. La teva necessitat vital de comunicació serà alta i trobaràs la comprensió en persones inesperades. Se t'obren nous camins.

tracking