Diari Més

El teu horòscop d'avui: 21 de juliol de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

A la nit no et trobaràs amb el dinamisme normal en tu però el contacte amb els sers estimats i el sexe oposat, potenciaran els teus desitgos passionals. Amor imprevist.

Taure (20d'abril-20de maig)

Sorpreses t'arribaran avui, dia que promet ser mogut. Seràs el centre d'atenció de molts i notaràs canvis importants en la teva relació. Un vell assumpte es resoldrà al teu favor.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els teus dots comunicatius es veuran molt potenciats. El contacte amb els altres et farà recordar vells temps augmentant la teva passió. Atenció en els viatges.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Sentiràs una agradable sensació de renovació en la teva persona i en les circumstàncies. L'amor estarà de la teva part i seràs correspost en tot. Magnetisme molt fort.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Arribaran avui molts esdeveniments feliços. Vés amb compte amb els excessos o ho pagaràs. El teu magnetisme anirà en augment i naixeran amors ardents. Si tens parella apareixerà la gelosia.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

El teu costat creatiu es veurà avui accentuat. Controla els teus nervis i no et precipitis en l'acció, calma. Un excés de rigor en el teu actuar no serà bo. Tingues paciència sobretot si viatges.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Sabràs avui atreure la mirada de molts i el teu magnetisme serà total. L'amor i els afectes es potenciaran en gran manera. Una notícia sorpresa que canviarà plans.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

El contacte amb la gent et serà molt útil. Trauràs profit d'això. Familiars llunyans et donaran una sorpresa. No t'entossudeixis en una idea fixa i deixa que les coses passin.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Hi haurà vibracions positives de l'entorn. La teva salut t'acompanyarà però cuida els excessos en el menjar. Els viatges seran molt feliços i en ells coneixeràs a algú especial.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Oblida't dels problemes i viu intensament les emocions. No t'acceleris a l'hora de conèixer gent nova. Més atenció en viatges i en els menjars copiosos.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

S'ampliaran els teus contactes socials, possible que neixi una nova relació. Els canvis en l'amor seran forts i apassionats. Sorpreses a casa i amb un ser estimat.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Serà una jornada molt activa des del punt emocional. Qui en realitat t'estima t'ho demostrarà apassionadament. Lliura't a l'amor. Moment per a iniciar una relació forta.
tracking