Diari Més

El teu horòscop d'avui: 24 de juny de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Cuida't avui amb el que manifestis en les reunions socials, hi ha facilitat perquè malinterpretin les teves paraules. És millor mantenir un segon pla.

Taure (20d'abril-20de maig)

Avui estaràs molt sensible i reaccionaràs amb geni al que et diguin els pròxims, temprança. Una de freda i una de calenta et farà tenir la festa en pau i aconseguiràs els teus objectius en tot.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No permetis que els teus problemes, per greus que semblin, limitin la teva capacitat de lluita. Facilitat de crispació amb la família o amistats per la tossudesa, aplica la diplomàcia.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Confusió per les teves accions. Practica la calma a fons per trobar l'equilibri. Vigila amb el poder de dominar qualsevol situació, avui faràs gala d'això en tot.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Cuida't avui amb els nervis que et podran provocar oblits o errors en els teus desplaçaments. En l'amor descobriràs una cosa nova en una persona que et farà sentir bé.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La teva afectivitat i poder eròtic es passarà dels límits normals. Notaran en tu una força que ho dominarà tot. Sort amb nous coneguts i amb les aventures.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No deixis que els temors limitin una jornada plena de bones ocasions i emocions. Confia només en la teva ment i cor, les circumstàncies es posaran al teu favor en tot.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Dia molt sensible als encants de l'amor. A més el teu natural poder magnètic creix i et farà viure una emocional experiència que no oblidaràs. Cuida més la dieta.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Intel·lectual i físicament et trobes en un moment molt positiu, desplegues energia pels quatre costats. El teu cor busca aventura i avui la trobaràs.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La teva relació amb els pròxims serà fluida i descobriràs que hi ha més gent que t'estima del que pensaves. La teva imatge brillarà, la nit serà moguda però cuida't dels excessos.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Jornada amb sorpreses tant en l'àmbit social com en l'íntim. En l'amor hi haurà canvis que faran millorar la teva situació i sentiments. Les decisions que prenguis avui canviaran el teu futur.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Mostraràs la teva capacitat de comandament i habilitat perdesenvolupar-te en l'àmbitsocial com mai. Actua netament en tot el relacionat amb els teus interessos i guanyaràs més. Sort en l'atzar.
tracking