Diari Més

El teu horòscop d'avui: 21 de juny de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Serà avui una jornada molt intensa on el contacte i les relacions seran prioritàries. La teva capacitat d'acció i èxits augmentaran a la tarda. No desaprofitis el teu magnetisme.

Taure (20d'abril-20de maig)

Aprofita la primera part del dia per a solucionar els teus assumptes pendents i obligacions. Després la família et treurà llibertat d'acció. L'atzar i la sort estaran del teu costat.

Bessons (21de maig - 20de juny)

És una bona ocasió perquè demanis ajuda per als teus interessos, tant en el laboral com el privat. Tindràs el suport de molts i els èxits seran magnífics. Et beneficiaran els contactes.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Estaràs molt excitable en el contacte amb els altres

i les teves activitats i responsabilitats creixeran. La teva intuïció et salvarà d'un error. El teu do de conqueridor augmenta.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

No et precipitis en les teves decisions i canvis.

Sospesa els pro i contra abans de decidir-te. A

l'amor tot serà més fàcil i intens. T'arribaran noves i bones notícies de treball.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Les teves inquietuds no seran fàcilment realitzables durant el dia. No t'impacientis ni culpis als altres d'això, intenta ser més pràctic sense caure en la crítica. Utilitza la diplomàcia i trauràs partit.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Tota la iniciativa i força que posis en els teus objectius tant materials com sentimentals tindran avui un bon final. Sorpreses a la família. En el treball novetats beneficioses.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Aconseguiràs tots els teus objectius i desitjos si actues amb tacte i diplomàcia a cada moment. Passaràs excel·lents moments amb els teus amics i familiars. S'afavoreixen els jocs.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Para esment a les teves noves amistats i contactes en la jornada. Aplica la teva intuïció en tots els assumptes d'interessos materials i romàntics. Acarona més a la parella que ho necessita.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Aprofita el matí per a posar totes les teves forces cap als teus objectius. La sort t'acompanyarà però no has de perdre el temps. Amor pròxim i molt apassionat.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

En els viatges i desplaçaments que realitzis trauràs resultats molt positius si guarden relació amb els afectes, en diners esperar que arriben millors moments.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Et trobaràs molt excitable i amb ganes de realitzar moltes coses al mateix temps. L'ambient serà favorable i les teves necessitats passionals. Bon moment per a inversions.
tracking