Diari Més

El teu horòscop d'avui: 15 de juny de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Arriben noves i interessants propostes per al teu futur, és un dia que has d'aprofitar tot el que arribi. La teva intuïció t'indicarà el millor moment per als canvis i l'èxit.

Taure (20d'abril-20de maig)

Avui vés amb compte amb les distraccions o les pèrdues de temps, es presentaran situacions en les que hauràs de prendre decisions ràpides. Com més segur actuïs millor seran els resultats.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els astres et facilitaran la teva activitat social i el contacte amb persones que ajudaran molt al teu futur. Intenta no oblidar-te del teu món emocional, la parella et necessita.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Bona jornada per plantejar canvis en la teva professió i tasques. Tot el que organitzis avui aportarà beneficis amplis i et faran feliç. En l'amor es presentaran noves bones opcions.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Encara que s'acumuli feina o les teves responsabilitats comptaràs avui amb l'energia suficient per portar-ho tot a bon port. Però pensa una mica en l'amor, el tens una mica descuidat.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Temes pendents es començaran a resoldre a partir d'avui. Notaràs una sensació de major llibertat de moviment i que les coses sortiran més rodades.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No permetis que el dubte freni les bones possibilitats que la jornada d'avui et posarà davant. Tot el nou que arribi serà positiu. Arriben beneficis.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Bon moment per fer canvis en la llar o en la teva vida social. Tot allò que renovis t'aportarà més beneficis i et farà sentir millor. En els sentiments tens totes les de guanyar.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Serà avui la teva intuïció la que et salvi de ficar-te en un assumptes poc clars. Medita o consulta si has de fer una inversió o arriscar diners. Hi haurà un retrobament amb algú especial.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Si estàs pensant en fer algun canvi en la teva vida avui és el millor moment per això. La teva ment estarà avui molt lúcida i la teva intuïció no et fallarà. Algú et mira amb ulls de passió.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Jornada amb bons aspectes per ampliar el teu món social i guanyar punts davant els ulls de qui més desitges. És un dia on l'amor i els romanços seràn més fàcil.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La teva imatge social va en augment i notaràs que molts ulls t'observen. Fins i tot uns ho faran amb el desig de conquistar el teu amor. És un dia de romanç on el teu cor bategarà molt fort.
tracking