Diari Més

El teu horòscop d'avui: 11 de juny de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Abans de prendre qualsevol determinació analitza detingudament els pros i contres de tot. Avui ens bon moment per als canvis de no estar ben assessorat per gent de confiança.

Taure (20d'abril-20de maig)

Evita qualsevol tipus de discussió o enfrontament durant tota la jornada. Els altres no entraran en raó i tu et crisparies. Més calma i experiència en tot el que facis.

Bessons (21de maig - 20de juny)

En la jornada se't donaran molt bé les relacions públiques i el fet d'ampliar el teu cercle social. Vigila que no et mal interpretin i creguin que busques embolics rars i molt complicats.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Tant en parella com amb els éssers més estimats podràs viure avui moments molt feliços i agradables. La teva capacitat dialèctica captivarà i l'ambient de la llar serà una mica pesat per tu.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

L'ambient de la llar serà pesat. Els passejos i les diversions t'ajudaran a trobar l'equilibri que tant busques avui i necessites profundament.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

És un bon moment per arreglar la casa o reunir-te amb els teus amics. Aquests t'aportaran una agradable sorpresa i et faran molt feliç. Amors intensos i plens de sorpreses.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

S'acumularan avui un sense fi d'activitats que centralitzaran la teva atenció i no deixaran temps per a les teves inquietuds. Arribaràs a tot amb un mínim esforç per part teva.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Les relacions de parella es veuran molt intensificades fins al punt de l'èxtasi. A la nit sorgirà un nou i intens romanç. Atrauràs la passió de molts.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Posa més atenció als menjars i als excessos de tota mena. El teu cos ho aguantarà tot però després ho lamentaràs. Un familiar necessitarà de la teva ràpida ajuda i afecte.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No et fiquis en els problemes aliens i molt menys si aquests tenen a veure amb assumptes de l'amor. Centra't en les teves necessitats i busca la parella que més t'agradi. Alt magnetisme.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Si et veus en l'obligació de viatjar posa atenció als descuits i imprevistos, avui et trobaràs molt nerviós i pots equivocar-te. Més calma i bons aliments.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Sense adonar-te estàs deixant de costat a la teva parella o a un ésser que et desitja. Toca de pues a terra i deixa la imaginació per a altres coses. Concreta tot abans de canviar alguna cosa.
tracking