Diari Més

El teu horòscop d'avui: 10 de juny de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Els teus ànims estaran una mica baixos, per reforçar-los busca una activitat a l'aire lliure i deixa les responsabilitats per un altre moment. En l'amor trobaràs el detonant fer fora els mals.

Taure (20d'abril-20de maig)

Avui mostraràs una gran alegria que sabràs transmetre a tots els que t'envolten. La relació amb els pròxims t'ajudarà a aconseguir objectius feliços. Aprofita el dia de sort.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els desplaçaments estaran a l'ordre del dia, en trauràs bons beneficis i experiències agradables. Arribaran notícies des de lluny que modificaran els teus plans.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Serà en el teu cercle familiar on trobaràs l'equilibri emocional buscat. Les activitats socials t'aportaran benefici si augmentes la confiança en tu mateix.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Compte amb els oblits i les distraccions, és fàcil que perdis una bona oportunitat per això. La parella t'ajudarà en tot, si no la tens confia en aquesta amistat que mai et va defraudar.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No et centris tant en les teves necessitats i desitjos mostrant-te una mica egoista amb els altres, et recriminaran aquesta actitud i al final perdràs. Avui toca compartir.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Et trobaràs molt vital durant tota la jornada i l'intercanvi amorós amb la parella serà molt actiu i ple de matisos. Els viatges seran molt aprofitables. Creix el teu magnetisme.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Arriben novetats en l'àmbit professional i social. Coneixeràs gent nova i deixaràs enrere alguna vella amistat. En l'amor vés amb compte amb la gelosia, les aventures tenen els seus riscos.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Cura amb els viatges i desplaçaments, no deixis res a la improvisació i escolta atentament els consells dels pròxims. Amors fàcils però banals, ves més a lo segur en tot.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Hi haurà sorpreses en el teu cercle d'amistats però s'imposarà el teu ferm caràcter dominant la situació. En l'amor hi haurà novetats que et sorprendran i canviaran el teu estat anímic.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Estaras molt alegre durant tot el dia i això t'aportarà interessants satisfaccions, però vigila amb els excessos en el menjar i en la beguda. No et precipitis en decisions importants avui.

Peixos (20de febrer - 20de març)

L'ambient familiar serà durant aquesta jornada una mica pesat, busca sortida a les teves necessitats en el teu cercle d'amistats o amb nous coneguts. Fàcil retrobament amb l'amor.
tracking