Diari Més

El teu horòscop d'avui: 18 de maig de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Pren-te un ampli temps de relaxament i tracta d'oblidar-te de les tensions i responsabilitats. La vida en família t'aportarà millors vivències i sorpreses. La sort et somriurà.

Taure (20d'abril-20de maig)

T'arribaran notícies d'últim moment que faran canviar els teus plans i desitjos. No t'inquietis ja que malgrat els canvis aconseguiràs tots els teus anhels. La teva actitud serà la clau d'èxit.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Tots els desplaçaments d'aquesta jornada no tindran els resultats esperats per tu. Et convé més estar amb els teus en total intimitat. Necessites sentir més la calor afectiva avui.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Serà avui una especial jornada a nivell de sentiments i emocions per a la planificació del teu futur. La parella es mostrarà molt atenta i molt passional. Bon moment per a inversions.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Vés amb compte amb els teus arravataments ja que et sentiràs sensible al que diguin o facin els altres. No perdis el control o perdràs molt. Arriben notícies que beneficiaran la teva economia.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No et tanquis només en els teus pensaments i la teva particular manera de veure la vida. Les crítiques que avui facis dels altres t'allunyaran de viure amb felicitat. Cerca nous reptes i seràs més feliç.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Et trobaràs molt expressiu i amb moltes ganes d'expressar els teus sentiments a gran escala. Els éssers pròxims estaran molt receptius a això i alguna cosa més. El teu magnetisme generarà passió.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Per més complicat o difícil que es presentin les teves activitats no deixis d'obstinar-te a aconseguir-ho, veuràs que al final et faràs amb tot. La teva necessitat d'amor avui anirà creixent.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Desprendràs una imatge personal molt captivadora i amb molt de magnetisme. En l'amor aconseguiràs moltes conquestes però cuida la gelosia que despertaràs.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Si avui t'aixeques «amb mal peu» no li ho retreguis als pròxims, això seria un greu error. Relaxa't i cerca un altre tipus sortides que les trobaràs ràpid.Positivitzala teva actitud en tot.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No et quedis amb el primer que et diguin o prometin. Cerca i analitza tot en profunditat abans de prendre importants decisions, sobretot en l'amor. Arriben diners per l'atzar.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Oblida't per un moment de les teves responsabilitats i deixa't portar per les teves necessitats més íntimes. Avui podràs viure fortes experiències d'amor, el teu magnetisme atraurà la passió.
tracking