Diari Més

El teu horòscop d'avui: 15 de maig de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Posa més atenció a les necessitats dels teus éssers més estimats, ells estan necessitats de la teva atenció i afecte tot el dia, te'l compensaran. Nit molt ardent i amb sorpresa.

Taure (20d'abril-20de maig)

Mostra't més pràctic i tallant a l'hora de prendre decisions abans de res si aquestes tenen a veure amb la teva vida familiar. No deixis passar el temps i aprofita'l, tot el nou aportarà èxit.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Arribaran notícies encoratjadores de cara als teus plans de futur professional. Intenta no dispersar les teves energies i centra't en el més prioritari. És bon moment per a fer canvis d'amor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Les càrregues emocionals que portes podran jugar-te una mala passada si no et relaxes i cerques sortides a les teves tensions. El professional va vent en popa i la teva imatge social creix.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Apareixeran algunes enveges en el teu camp laboral a les quals et veuràs obligat a fer front. No temis a les calúmnies i trenca amb aquells que no t'ajudin.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Les tensions passades s'estan superant ràpidament i estàs notant un gran creixement en la teva vitalitat. Els amors et rondaran i et faran feliç. Arriben diners per l'atzar.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva vida interior s'està alimentant de noves i fortes il·lusions que et faran la vida més alegre i feliç. En el treball rendiràs com mai obtenint èxits.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

En el teu cercle d'amics es manifestarà cert malestar per comentaris fora de to. No entris en discussions ja que tot passarà molt aviat. Posa avui més atenció en conduir.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Tota la jornada buscaràs escapar per a no enfrontar-te a la pròpia realitat. Això no solucionarà res i portarà endarreriments de tota mena, posa't ferma. Cuida més la dieta i els excessos.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Dedica-li una mica més de temps a les relacions de parella i les socials. De totes elles trauràs bones experiències i una bona sorpresa. Posa més atenció en conduir.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Una persona molt pròxima a tu et donarà una gran sorpresa. No temptis a la sort ja que avui no és el teu dia, i molt menys si d'amors es tracta, medita més abans d'actuar. Arriben diners.

Peixos (20de febrer - 20de març)

L'única manera de poder sortir dels problemes que avui es presentin serà una actitud rígida i ferma per part teva. No et deixis portar per la nostàlgia i marca bé els teus interessos, temprança.
tracking