Diari Més

El teu horòscop d'avui: 13 de maig de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Sorgirà alguna discussió entre els teus companys de treball, no et fiquis en l'assumpte i no vulguis fer-te l'heroi, tu dedica't al teu que en trauràs més. Tingues més calma en conduir.

Taure (20d'abril-20de maig)

Serà l'amor qui et salvarà d'un principi depressiu motivat per la teva malaltissa tendència a analitzar-lo tot massa. Viu més la passió, avui tens totes les possibilitats.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Atenció en la jornada ja que caps o superiors estaran atents a tots els teus moviments i podran cridar-te l'atenció per alguna cosa. Compleix bé el teu treball i tot arreglat.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Deixa per a un altre moment els mals humors i la mandra que puguis sentir. Arriben situacions beneficioses per al teu avanç professional i de futur. Fins i tot l'atzar et donarà una sorpresa.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

No arribis a caure avui en el parany de la crítica o comentaris aliens i molt menys a pregonar-ho, algú amb no bones intencions espera un error teu.Sigues ferm en les teves idees.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Algú et ferirà en el teu orgull. Com menys cas li facis més ràpid passarà tot. Cuida amb el gastar energies per sobre de les teves possibilitats,queda't en segon pla.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva ment es manifestarà molt inquieta en la jornada necessitant l'experimentar riscos. La sort estarà del teu costat, llança't a tot i més. Posa més atenció si condueixes.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Es donarà amb facilitat un desplaçament que et portarà a conèixer noves persones molt interessants en tots els camps. El teu magnetisme segueix en alça i les passions es presentaran.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Intenta no desqualificar a les persones més pròximes i escolta els seus consells. La jornada es presenta tibant i guanyaràs si et deixes guiar una mica. Posa més calma si condueixes o viatges avui.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Tot el que hagis somiat, avui podrà ser realitat. Amb una petita empenta per part teva aconseguiràs el que desitges i més. Vigila la dieta i la son, el teu cos et demana avui més descans.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No t'arrisquis en assumptes de poca importància. Els comentaris de nous coneguts entorpiran la teva activitat i et crearan problemes, segueix en la teva línia i veuràs com l'èxit arriba.

Peixos (20de febrer - 20de març)

El teu cercle social està una mica alterat, algunes persones voldran canviar els teus plans i no utilitzaran mètodes molt nets. Guanyaràs si et mantens en els teus tretze. Arriben beneficis.
tracking