Diari Més

El teu horòscop d'avui: 17 d'abril de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva part financera estarà activa, hi haurà canvis i sorpreses. En els assumptes emocionals anirà tot millor en la intimitat familiar. Posa avui més cura en conduir.

Taure (20d'abril-20de maig)

Jornada vital i plena de moments intensos. Tingues precaució en els viatges i desplaçaments. El teu caràcter es mostrarà fort i hauràs de controlar-te, arriba una oportunitat.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els teus nervis estaran a flor de pell i necessitaràs organitzar molt bé el teu temps per a arribar a tot. L'ajuda dels pròxims serà vital. Cura si condueixes o has de viatjar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Bon moment per a l'inici de noves activitats i firma de documents. En l'àmbit professional hi haurà positius avanços així com equilibri en l'àmbit romàntic. Dia amb sort fins i tot en l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

No et precipitis en les teves decisions sobretot si guarden relació amb nous coneguts.A la fiena et convé posar-te ferm abans de res. Viatge rendible i retrobament.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Les teves necessitats emocionals podran ser cobertes íntegrament si no et tanques amb els vells problemes. Bon moment per invertir i guanyar diners, aprofita la bona ratxa.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Cert cansament general t'embargarà però de forma gairebé màgica tiraràs endavant amb tot. Recorre al suport dels altres que avui te'l prestaran segur.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Ambient intensament afectiu i passional envoltarà avui la teva persona i els teus esdeveniments. Augment de l'afecte i de les teves necessitats eròtiques marcaran la nit, avui vas de guanyador.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Viu la vida i les relacions amb alegria però si avui et proposen inversions o negocis pensa-t'ho molt. En l'amor inestabilitat però molta morbositat. L'atzar et donarà una sorpresa.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La sort t'acompanyarà tota la jornada en tot allò que emprenguis nou. La relació amb els sers estimats es potenciarà i guanyaràs amics. Cuida el descans i la dieta.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Hauràs d'actuar amb molta diplomàcia i una mica d'astúcia en totes les teves activitats. Els teus objectius no sortiran fàcilment i hauràs de tenir molta paciència. Arriben diners.

Peixos (20de febrer - 20de març)

És bon moment persolidificar les teves relacions amoroses o començar una nova unió. En l'àmbit professional tot canvi que facis serà altament positiu. Trepitja ferm en tot, és el teu dia.
tracking