Diari Més

El teu horòscop d'avui: 15 de abril de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui els teus canvis d'humor seran nombrosos, encara que interiorment viuràs una gran tranquil·litat i equilibri emocional. Vigila la teva dieta i descans, estàs molt accelerat.

Taure (20d'abril-20de maig)

La teva activitat social t'obligarà a diversos desplaçaments dels quals trauràs interessants beneficis. No deixis passar l'amor, aquest et somriurà amb facilitat. Cuida més la dieta.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els teus contactes amb la societat aniran en augment, ja sigui a la teva casa o en la dels amics. Escolta totes les proposicions, però no et precipitis en la decisió, ho tens tot a favor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Jornada plena de sorpreses, moltes de les quals tocaran la teva fibra sensible. Encara que la teva ment estarà bastant dispersa el teu cor creixerà en amor. L'atzar novament amb tu.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Intentaràs per tots els mitjans expansionar el teu ser i encara que no trobis a les persones adequades per a acompanyar-te en la tasca, arribaràs a nivells alts de rendiment.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Nous projectes i activitats apareixeran i et motivaran vitalment. Tant la teva vida social com laboral cobraran una gran intensitat i ho passaràs bé. Amor molt pròxim que es farà notar.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No temis per alguna petita xacra de salut, no se't caurà el món damunt. Mira al teu voltant i gaudeix del que la naturalesa t'ofereix. Nit molt ardent.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

El costat sentimental de la vida t'aportarà tot el que desitges si no et precipites en els teus desitjos. Demana menys i rebràs molt més del que esperes. Hi haurà canvis a la llar.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Algú pròxim malinterpretarà les teves paraules i viuràs un enfrontament. No et desanimis ja que el temps et donarà la raó. Compte amb les aventures amoroses.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Avui l'atzar no el tens del teu costat, per això no deixis els teus assumptes en mans de la sort. Tingues més perseverança i control durant tota la jornada a seguir. Ull a les presses.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Si estabilitzes les teves emocions guanyaràs àmplies satisfaccions. Tot el que passi per la teva imaginació aviat es farà realitat per a tu. L'atzar t'acompanyarà, fins i tot en l'amor i el social.

Peixos (20de febrer - 20de març)

En la jornada tindràs a l'abast de la teva mà tot allò que desitgis. Tant en l'amor com en el social sabràs conquistar fàcilment els objectius que et proposis, llança't a tot.
tracking