Diari Més

El teu horòscop d'avui: 14 d'abril de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Al matí estaràs obligat a córrer més del normal darrere dels teus fins. Posa tota la força del món i aconseguiràs més del pensat. Dia ple d'oportunitats.

Taure (20d'abril-20de maig)

Es produiran canvis i et sentiràs obligat a realitzar accions que van en contra dels teus conceptes. Recorre a la diplomàcia i al tacte. No vulguis córrer més del que cal.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Sorgiran despeses a última hora que no estaven previstes. Atenció als diners que dónes avui, són fàcils les pèrdues i distraccions en les finances. Demana consells a pròxims.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Notaràs una certa inquietud en el teu món laboral que t'empenyerà a fer alguns canvis, no temis a les conseqüències ja que tot sortirà bé. La sort i l'atzar amb tu.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El factor familiar pesarà en els teus plans. Si desitges aconseguir els teus fins actua avui de manera freda, però mesurant les teves paraules. Posa't ferm en tot, tens les idees clares i has d'actuar.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La parella es mostrarà gelosa i això alterarà el teu humor i la jornada, pren-te amb calma la situació i veuràs que per si sola s'anirà aclarint. Intenta ser més comprensiu amb tots, guanyaràs.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Et sentiràs envoltat de persones afectuoses i que comprendran les teves necessitats. Avui és molt favorable per a aconseguir el que vulguis. Aprofita per a demanar augments i millores.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui es deixarà notar en tu l'esgotament físic i psíquic que portes, algú molt pròxim et comprendrà i ajudarà al fet que descansis. Pren-te tot amb calma, fins i tot en l'amor.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Encara que una mica complicada, la teva situació emocional té remei. No intentis les accions extremes. Deixa que sigui la teva intuïció la que es faci càrrec avui. Hi haurà canvis importants.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Aprofita el matí per a realitzar totes aquestes activitats que més et pesen. Intenta donar-te marxa des de primera hora i així ho solucionaràs. A la nit hi haurà novetats en amor.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Els teus nervis esclataran i saltaràs a la primera. Analitza i comprèn les actituds dels teus companys i després actua. Descansa més i relaxa't. Vigila en els viatges.

Peixos (20de febrer - 20de març)

En el teu cercle de treball es donaran amb facilitat les crítiques de persones que coneixes. Aparta't de tot criteri destructiu i segueix a la teva. Avuit'has de mantenir en un segon pla.
tracking