Diari Més

El teu horòscop d'avui: 12 d'abril de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La Lluna d'avui et prepara moments íntims importants i fins i tot la possibilitat d'un enamorament sobtat passional que podràs viure amb gran intensitat si ets observador.

Taure (20d'abril-20de maig)

No et rendeixis si els teus plans tendeixen a retardar-se.

Et trobes en el camí adequat i més tard o més d'hora rebràs la recompensa esperada, paciència que arribes.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Veuràs com les coses volen engranar millor i amb una mica d'ajuda per part teva aconseguiràs tot allò que ahir semblava impossible. Aviat ho aconseguiràs de manera completa.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Buscaran la teva ajuda i actitud protectora per assumptes no resolts a la família. Podràs solucionar-los de manera positiva i et guanyaràs l'estima fins i tot dels qui no esperaves.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Avui el teu nerviosisme anirà disminuint i els teus pensaments es faran més clars i consistents. És un excel·lent moment per a aclarir amb els propers les teves idees. Més cura si condueixes.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Hauràs de posar molt d'esforç de la teva part per a poder trobar ràpida sortida als problemes laborals. Caps i superiors no estaran avui de la teva part, aplica la diplomàcia en tot.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Les teves amistats cobraran avui un important paper, et sentiràs envoltat dels seus afectes i de bones sorpreses. Dia positiu referent al laboral. Hi haurà guanys fàcils.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Si desitges un augment en els teus honoraris avui és un dia apropiat per a demanar-lo, però cuida a no passar-te, exigeix amb lògica i se't donarà el desig. Arriba una notícia sorpresa.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

El dinamisme que et caracteritza trobarà l'obstacle de moltes persones que a l'hora de decidir-se et donaran l'esquena. Lluita per tu mateix i guanyaràs l'èxit, és el teu dia per a avançar.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Bons moments en família i treball t'aportaran un gran benestar psicològic. Tot això et permetrà veure amb claredat els objectius sentimentals. Més cura si viatges.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

El dia transcorrerà entre sobresalts d'energia i moments depressius. Tant en el treball com en la família i amics estaràs una mica distant. Aixeca l'ànim, aquesta serà la clau per al teu èxit.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Arribaran despeses per assumptes de família que entorpiran la teva dinàmica i t'obligaran a discutir per assumptes d'interès. Sabràs manejar-te bé i guanyaràs avantatge en tot, és el teu dia d'èxit.

tracking