Diari Més

El teu horòscop d'avui: 10 d'abril de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

T'arribarà una comunicació important que farà variar en gran manera el teu pla per al dia. Tot sortirà bé si deixes que t'aconsellin uns altres en tot moment. Calma.

Taure (20d'abril-20de maig)

Els nervis, als quals en la jornada estaràs propens, no et conduiran a res bo. Aplica una mica més de diplomàcia i astúcia i guanyaràs el doble en tot.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Les enveges podran aparèixer avui dins del teu cercle social simplement per una rivalitat amorosa. Si vols guanyar la contesa no et precipitis en res. T'has de mantenir ferm i guanyaràs.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Felicitat en la llar i diversos èxits en el teu cercle social seran els esdeveniments més marcats en aquest dia on has de llançar-te per totes i per tot. La sort amb tu, aprofita.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Estaràs molt gratificat per una persona i això podrà arribar fins i tot a captivar el teu cor. Compte amb la gelosia que despertaràs en uns altres. Posa més atenció si condueixes.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Una certa mandra que t'embargarà en la jornada hauràs de controlar-la. En cas contrari perdràs una molt bona oportunitat d'amor i sexe. Cuida més la dieta, el teu organisme està sensible.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

L'ambient de tot el dia estarà marcat per les trobades inesperades i les sorpreses. Són possibles els guanys fàcils i abundants. Amor molt pròxim.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Si et proposen alguna aventura no diguis que no, en ella descobriràs coses molt interessants i fins i tot beneficis materials insospitats. La sort amb tu en l'atzar, aprofita.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et sentiràs molt nerviós i ansiós, intenta envoltar-te de gent afable o cerca una bona lectura. Si viatges tingues molta cura. La nit serà millor, tant en l'amor com en el gaudi.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Assumptes de la llar i de la parella cobraran avui una gran importància. Centra't més en el teu i tot s'arreglarà de manera ràpida i beneficiosa. Amb calma veuràs arribar l'èxit.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

És recomanable que avui controlis més el teu orgull o en cas contrari seran fàcils les ruptures d'amistats o de parella. Cedeix una mica més i guanyaràs. Posa més atenció si viatges.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No et deixis portar per paraules de persones que diuen tot sense pensar, tu a la teva, sempre mirant el futur amb molta esperança i sense temor.Sigues ferm en les teves idees i arribaràs.
tracking