Diari Més

El teu horòscop d'avui: 8 d'abril de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Arribaran visites inesperades que t'agradaran i sobretot et faran amena la jornada, diverteix-te. Viatges molt feliços i rendibles. Trauràs beneficis de la nova gent que coneguis.

Taure (20d'abril-20de maig)

Facilitat per a viatge en companyia d'amistats o grups de gent afins a tu. Organitza-t'ho bé i passaràs el dia sense cap perill. Avui més atenció en els menjars.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Pren-te la vida i els esdeveniments amb filosofia. Assumptes aliens a la teva voluntat et portaran alguns retards però tot arribarà a bon fi, paciència. Posa avui més atenció si condueixes.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Analitza la teva agenda de relacions socials, sense tu voler-ho t'oblidaràs d'una cosa important per al teu futur. Amor i passió són a prop i amb molta força, el teu magnetisme eròtic de gom a gom.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Tingues calma en el tracte amb els altres sobretot si assumptes financers o del teu interès estan en joc. Adopta una actitud més estratègica i ferma. Nit amb sorpresa en l'amor.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Encara que et saltis alguna norma de conducta ningú t'ho recriminarà, però vigila no et passis i després et vegis embolicat en situacions estranyes. Es resoldrà al teu favor un vell assumpte.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No permetis que comentaris dubtosos et facin canviar la teva actitud i la teva manera de veure les coses. Seria millor que deixis de costat alguns prejudicis i ho passis bé. Fermesa i decisió.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Per gelosia l'entesa amb els sers estimats i sobretot amb la parella serà difícil. Hi haurà canvis de plans en el laboral.T'has de mantenir ferm en les teves idees i veuràs com l'èxit s'assegura.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Necessites un descans i tu ho saps millor que ningú. Deixa de moment les teves obligacions i dedica't al que més t'agradi. Busca llocs i gent tranquil·la, necessites canvis.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Arribaran notícies des de lluny que t'alegraran en quantitat. Utilitza avui el teu fort magnetisme i aconsegueix atreure encara més a la parella, si no la tens arribarà avui el moment de conèixer-la.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Si poses una mica d'obstinació i força de voluntat podràs veure plasmades totes les teves idees i sentiments de manera directa. Escolta consells i no et precipitis.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Calma i paciència en el dia d'avui la jornada serà molt esgotadora, relaxa't i viu. No deixis que els problemes dels altres alterin les teves necessitats. La nit promet passió.
tracking