Diari Més

El teu horòscop d'avui: 7 d'abril de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Si no frenes el teu ímpetu no obtindràs els èxits que avui pots guanyar, pensa bé abans d'actuar i consulta primer als que t'envolten, escolta més als altres.

Taure (20d'abril-20de maig)

Els moments íntims amb la parella es podran limitar si actues tan dominant com sempre. Si dónes una mica de llibertat guanyaràs per a tu el suport de tots i més.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No entris en assumptes de terceres persones, et guanyaràs enemics gratuïts i molts problemes. En la llar seran fàcils les disputes i ruptures. Dia per a prendre-ho amb filosofia.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Usa més temps per als teus assumptes i no et deixis portar per les paraules dels nous coneguts. Si et centres en el teu objectiu arribaràs a l'èxit. L'atzar i els amors t'acompanyaran avui.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Intenta controlar un cert descoratjament que avui t'embargarà. Tant la parella com els amics t'ajudaran en això. Hi haurà despeses per sobre de les teves possibilitats. Posa més atenció si condueixes.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Et convé canviar de tàctica per a aconseguir els teus objectius. Les persones que avui t'envoltaran no estaran molt d'acord amb tu. Aprofita els nous coneguts,

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Si et sents atabalat en l'ambient que avui t'envolta cerca una sortida ràpida en els passejos i viatges que en la jornada seran felices. Amors fàcils amb nova gent, avui estàs en la teva salsa.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

La teva necessitat amorosa serà difícil de calmar avui. No et precipitis en les teves exigències o més que trobar sexe trobaràs fredor. Compte amb els excessos, la gelosia es presentarà.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Tot el que iniciïs es resoldrà al teu favor i amb el mínim esforç per part teva. No tan fàcil se't donarà en l'amor on hauràs de lluitar fins al final. La deessa de la Fortuna et somriu.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Viatges i activitats que avui emprenguis juntament amb amics i familiars t'aportaran molta felicitat. La parella es mostrarà molt més afectuosa. Cuida més la dieta i el descans.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Domina els teus nervis, si et deixes portar pels teus impulsos podries fer mal a qui menys s'ho mereix, calma i control són avui prioritaris en tot moment.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Molt bona jornada per a fer canvis en la teva llar o treball. Si et proposen un nou projecte no te'l pensis dues vegades, avui pot ser el teu dia per a arribar lluny.
tracking