Diari Més

El teu horòscop d'avui: 4 d'abril de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Dia amb idees encertades en els projectes o activitats creatives. Atrauràs molt al sexe oposat i a la passió. Sort en tot el que facis a nivell social, el teu magnetisme t'ajudarà.

Taure (20d'abril-20de maig)

Hauràs de forçar la teva concentració en les activitats professionals i en la teva relació amb la família. Algú important tindrà un detall

amb tu. És un dia molt important.

Bessons (21de maig - 20de juny)

En el social et sentiràs bastant tibant i amb grans aclaparaments. La resta de la jornada serà tranquil·la. Hi haurà sorpreses en l'economia i en la intimitat. Nit moguda.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Durant el dia les discussions amb la parella es donaran

amb molta facilitat a causa de la teva falta d'atenció

cap a aquesta. Arriben diners no esperats. Usa més la teva intuïció a l'hora de canvis.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Avui pots sortir-te amb la teva i obtenir un gran èxit amb alguna cosa que tenies entre mans fa temps. Els assumptes de la llar et resultaran pesats. Hi haurà viatges molt rendibles.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Els positius influxos els tindràs en la teva vida sentimental, així que aprofita per a gaudir aquests moments i no et creïs complicacions.

La sort i l'atzar del teu costat.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Trobaràs moments de solitud o bé amb les amistats, allunyat dels problemes familiars. Hi haurà canvis de plans i novetats en la llar. Arriben diners per atzar.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Estaràs molt dispers en el teu actuar perdent bastant temps a arribar a l'objectiu que cerques. Centra't més o perdràs bones oportunitats en tot. No et precipitis.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Una persona amiga abusarà avui del teu temps, practica la paciència i obtindràs millors resultats. L'atzar et beneficiarà fins i tot en l'amor. El teu magnetisme despertarà passions.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

En els teus projectes procura mantenir la independència, si no et veuràs embolicat en els desitjos d'altres persones i t'arribaràs a sentir defraudat. Posa avui més cura si condueixes.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Arribaran sorpreses i novetats dins del teu cercle familiar que t'alegraran la jornada i aixecaran l'ànim alguna cosa sota aquests dies. La nit es presenta ardent, cuida els excessos.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Les relacions seran més profundes i plenes de calor

afectiva. En el social avançaràs amb importants èxits i guanyaràs noves i importants amistats. La sort del teu costat.

tracking