Diari Més

El teu horòscop d'avui: 2 d'abril de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva energia vital serà molt forta però estaràs procliu a passar-te en la teva acció. Tant en l'amor com en la professió hi haurà desacords i discusions. Utilitza la diplomàcia.

Taure (20d'abril-20de maig)

Els planetes avui potenciaran tot el teu cabal emotiu i et possibilitaran l'expressar tots els teus instints. Hi haurà una gran harmonia entre el que desitges i obtinguis. És el teu dia per a triomfar.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Només serà la teva capacitat intel·ligent la que t'ajudi a sortir dels conflictes emocionals d'avui. El teu poder comunicatiu arribarà profundament als altres.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Es recomana controlar l'energia nerviosa ja que avui serà una jornada de molta activitat i amb moltes presses. Intenta realitzar cada cosa en el seu moment. Sort en les inversions.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Jornada més aviat passiva i on l'ajuda dels altres serà de vital importància. Més que la part estètica cuida les teves relacions emocionals i socials. Arriben diners per inversió.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Són molt factibles les aventures romàntiques i l'augment de la teva sensibilitat al contacte amb altres persones. Les emocions seran fortes i intenses. La Lluna d'avui beneficia el teu encant.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

El teu encant personal fomentarà l'enveja d'algunes persones. El poder comunicatiu t'aportarà noves vivències i interessants experiències vitals. Posa avui més atenció al conduir.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Estaràs sotmès a alta tensió nerviosa, sortiràs d'ella amb facilitat si actues diplomàticament i no et deixes portar pels teus arravataments. Cuida els excessos, el teu cos avui no està per a bromes.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Serà una jornada molt feliç si dediques més temps a la vida familiar. L'entorn social serà gratificant però fet i fet et crearà problemes. No barregis amor i diners.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Serà una jornada en la qual tu podràs decidir enterament el que vulguis viure. Només el sexe contrari s'oposarà als teus assumptes si tu ho permets. Centra't en un assumpte i sortiràs airós.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Són possibles les discussions amb familiars per assumptes econòmics. Si actues diplomàticament obtindràs els desitjats objectius que et proposis. Posa més atenció en viatges.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Avui la teva ment serà molt clara, sobretot a l'hora de decidir el camí que més convingui. Si li fas cas a la teva intuïció et sortirà tot brodat. Sorgirà un amor a primera vista.
tracking