Diari Més

El teu horòscop d'avui: 31 de març de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Si pots, retarda la signatura de documents o les inversions en aquest dia. És una jornada benèfica des del punt de vista social però per a res en el lucratiu, cuida les despeses i els excessos.

Taure (20d'abril-20de maig)

Assumptes familiars entorpiran la teva labor professional així com també la social. Tracta de no comportar-te massa rígidament amb els altres i trauràs millors beneficis.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Estigues molt atent a tot el que passi al teu voltant ja que amb molta facilitat sorgiran uns comentaris que podran perjudicar-te en la teva part social o laboral. Aprofita el teu encant.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Coses que et semblaven ja perdudes o trencades per sempre avui podran unir-se gairebé per art de màgia. Serà una jornada molt positiva per al retrobament amorós. La sort està del teu costat.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Pensaràs massa abans de prendre una decisió i això et farà perdre unes bones oportunitats. Deixa que sigui la teva intuïció la que t'ajudi i orient avui. Canvis en la llar.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No seria gens estrany que avui la teva pròpia presència generi gelosia i disputes en raó a les teves intencions envers algú, alguna cosa no està del tot clar, intenta començar de nou.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Hauràs de veure't amb superiors i caps i aquests seran rigorosos amb les teves idees. Posa molta atenció al que signes i dóna't temps per a decidir-te, consulta a la parella. És dia de decisions.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Hi haurà canvis en el teu medi ambient, tant laboral com de família. Tots els obstacles que es presentin seran solucionats ràpidament per la teva capacitat de lluita.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et trobaràs molt sensible al que diguin o facin els altres, sobretot si aquestes guarden relació sentimental amb tu, arma't de paciència i afecte. La nit serà molt divertida.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Tingues avui molt compte amb la teva tossudesa, ja que t'enfrontaràs amb persones de la mateixa actitud i potser una mica violentes,queda't al marge dels problemes aliens, talla d'arrel.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Els altres avui et veuran com un ser brillant i ple d'optimisme que va resolent tot gairebé sense preocupar-se. Controla el teu orgull per a no exagerar massa.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Vés amb compte amb extralimitar-te en menjars i begudes, avui el teu organisme no es trobarà ben disposat per a suportar excessos i amb facilitat alterarà els teus nervis. Canvis en la parella.
tracking