Diari Més

El teu horòscop d'avui: 30 de març de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Se't plantejaran projectes i molt bones oportunitats que no seria lògic desaprofitar. No tinguis por de llançar-te, la qual cosa avui projectis durarà molt temps.

Taure (20d'abril-20de maig)

Retards per assumptes i problemes d'altres persones implicaran una lentitud en el resultat de les teves labors. Posa una mica més de comprensió amb els altres i tot anirà millor.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Hauràs de fer-te fort ja que et sentiràs avui com si t'estiguessin usant o prenent-te el pèl. Demostra el que vals sense violència però amb ferma actitud. Aprofita el teu magnetisme.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Una jornada molt moguda en tots els aspectes et farà posar a prova la teva capacitat de control i la temprança dels teus nervis. No t'impacientis que tot sortirà bé.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Físicament hi haurà una baixada i la teva ment no estarà avui per a bromes. Les idees se't confondran i pots arribar a perdre el control dels teus assumptes. Avança lentament però amb fermesa.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Una activitat desbordant i una necessitat vital de fer més del necessari et farà gastar força i fer-te caure en l'estrès. Pren-te les coses amb ordre i més calma.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Desplegaràs una gran activitat en tots els terrenys i el teu domini de les diferents situacions meravellarà al personal. Avui vas de guanyador i tot resultarà positiu.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Una certa mandra t'impedirà rendir a l'altura de les necessitats. Tracta de concentrar-te més en un solo objectiu i no dispersis energies amb persones dubtoses. Posa't més ferm.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Tant el públic com els viatges i desplaçaments t'aportaran avanços importants en la teva carrera i resultats molt positius a nivell financer. La sort està amb tu.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Si has de tractar amb caps i superiors tracta d'ajornar en la mesura del possible les reunions o la presa de responsabilitats, no et llancis a aventures poc estudiades o ràpides.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La teva bellesa i atractiu personal s'accentuarà a tal grau que notaràs com els que t'envolten admiren cadascuna de les teves accions i moviments. Facilitat per a l'amor i viatges.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La teva imatge personal va en augment ràpid i provocarà l'admiració de tots els que t'envolten. Tant física com psíquicament et trobaràs en la millor de les teves formes.
tracking