Diari Més

El teu horòscop d'avui: 26 de març de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Per a mantenir la tranquil·litat ambiental avui et tocarà obeir a més d'un, no es tracta que cedeixis en tot, peròt'has de mantenir flexible i passaràs un dia més tranquil.

Taure (20d'abril-20de maig)

Encara que la teva imatge personal continua sent bona, avui passaràs per una baixada anímica que pot perjudicar si no el controles en la teva relació de parella o d'amistats. Aixeca l'ànim.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Moltes idees passaran pel teu cap i et costarà controlar-les o posar-les en el seu lloc. Una certa dificultat en el descans et portarà a un estat d'ansietat. Busca llocs tranquils.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Seran pocs o cap els que entenguin de veritat la teva actitud d'avui. Estaràs molt susceptible i fins i tot ple de contradiccions difícils de controlar, tingues més calma.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Gastaràs més que en altres dies en assumptes d'interès i tot això t'ajudarà a concretar més la teva important imatge personal de cara a la societat. Èxits en l'amor i en el social.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Dedica-li avui més temps a l'ordre de papers i documents, entre ells et trobaràs amb més d'una sorpresa. Rebràs moltes trucades d'amistats o família.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Dins de la teva llar o família sorgiran alguns canvis o situacions noves. És bon moment per a realitzar mudances i arranjaments en la teva llar. Llança't a l'aventura.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Domina avui més les teves passions o et veuràs enfrontat a una situació bastant extrema relacionada amb els sentiments. Compte amb les aventures fortes, la gelosia és pròxima.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La jornada es presenta bastant complexa en relació a la teva comunicació amb els altres, però els resultats seran molt positius si et deixes portar per la teva intuïció en tot, fins i tot en l'amor.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Seguirà la mobilitat i els contactes nous amb la societat al llarg de la jornada. Sabràs acontentar a tots ja que et trobes físicament en plena forma i amb alegria. A per totes.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

És molt factible que es presentin rivalitats en l'amor. Les situacions es transformaran en crítiques si et poses en 'mode' dramàtic o de màrtir, tu tries. Notícia sorpresa familiar.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Controla't ja que avui estaràs molt susceptible i a la mínima saltaràs com el millor. Dedica-li també més temps a la lectura o als llargs passejos en solitud.
tracking