Diari Més

El teu horòscop d'avui: 19 de març de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Forts canvis es produiran en aquesta jornada en la teva vida social i professional. En la llar no hi haurà suport però sí en el teu cercle d'amistats. Viatges rendibles que aportaran beneficis.

Taure (20d'abril-20de maig)

El teu magnetisme personal segueix en augment així com els teus desitjos d'aventures i emocions fortes. En la parella sorgiran la gelosia i les sorpreses. Avui has de ser més prudent en conduir.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Limita't a una sola cosa o objectiu o en cas contrari perdràs una bona oportunitat en els teus guanys. Separa les aventures de les responsabilitats, és un dia complicat.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Avui hi haurà gran activitat en la teva àrea professional i tot allò que projectis tindrà un fort suport per tots. En l'amor hi haurà bones sorpreses, el teu fort magnetisme generarà amors.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Vigila més amb la gent que t'envoltes i no et deixis portar pels teus impulsos. Medita els teus moviments i assegura-ho tot. Escolta els consells dels pròxims, guanyaràs més.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Encara que se't plantegin dubtes en el camí trepitja fort i no perdis el temps en divagacions. Tots els pròxims donaran suport a les teves idees i els teus desitjos. Sort en l'atzar.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

El teu caràcter es mostrarà molt canviant en la jornada i personalment brillaràs molt. En el treball hi haurà satisfaccions i canvis molt positius. Dia rendible per a fer inversions.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Si controles una mica els teus impulsos sobtats guanyaràs grans beneficis en tots els aspectes. Els viatges seran molt beneficiosos i divertits. Gelosia en la parella.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La sort podrà acompanyar-te tota la jornada si estàs atent al que diguin i facin les altres persones. És bon moment per a les inversions i els viatges. En l'amor hi haurà sorpreses.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Cerca llocs i gent relaxada avui estaràs molt hipersensible. En la intimitat trobaràs tot el buscat i tindràs molt agradables sorpreses. Magnetisme durant el dia.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Es produirà una trobada sorpresa que farà canviar els teus plans per a avui. Amb la parella i el sexe oposat hi haurà un gran equilibri. És el moment per a exposar els teus desitjos.

Peixos (20de febrer - 20de març)

En aquesta jornada els teus desitjos amorosos estaran per sota de les teves possibilitats. El magnetisme personal que desplegaràs atraurà molt la passió, aprofita'l, no t'adormis.
tracking