Diari Més

El teu horòscop d'avui: 17 de març de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva salut està normal però has de descansar més. És possible que en aquests dies pateixis d'insomni i no rendeixis en el treball com hauries, cerca elrelaxament urgentment.

Taure (20d'abril-20de maig)

Tant en el treball com en la teva vida social et sentiràs molt atabalat. Serà la parella la que trobi per a tu el remei per a tots els teus mals. Si no tens parella una passió és a prop.

Bessons (21de maig - 20de juny)

El teu cor podrà arribar a patir emocionalment encara que el teu exterior no el demostri. Alguna cosa està fallant en els teus sentiments i les presses poc ajudaran a tot això, més paciència, tot arriba.

Cranc (21de juny -22de juliol)

S'augmentaran les teves activitats així com el teu contacte amb el públic. Sorgiran plans nous on seràs el principal protagonista. És un dia amb molta sort i avantatges.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

No et deixis influenciar pels altres si avui penses prendre una important determinació. Assumeix els riscos pel teu compte i veuràs al final que no era difícil i sí molt rendible.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Tant a la teva casa com fora no se t'ocorri fer crítica de les accions dels altres, l'ambient estarà tibant i tot pot esclatar-te a les mans. La nit et brindarà el que cerques.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Després de les teves tasques seria molt recomanable que t'imposis uns passejos i major diversió. Les activitats a l'aire lliure t'ajudaran a relaxar-te molt. Nit molt apassionada.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

La relació amb la parella o familiars no serà fàcil i sense adonar-te podràs caure en enfrontaments. Proposa alguna diversió o viatge per a calmar els nervis, l'amor serà una bona sortida.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Durant tota la jornada et sentiràs molt inclinat a l'aventura i a córrer riscos. Vigila si condueixes i molt més si jugues a l'amor passional, la gelosia es farà present.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Satisfaccions segures rebràs en aquest dia provinents dels teus éssers més pròxims. Dels caps i superiors no esperis res bo avui. Més paciència, espera millors moments.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

És bon moment per a fer alguns canvis en la teva llar, fins i tot si et decideixes a canviar de vida, però vigila, que a les persones no les hi canvia tan fàcil. Reconeix els teus defectes.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No intentis remoure assumptes o coses passades i molt menys si estan relacionades amb l'amor. Viu més intensament el que tens en aquest present i oblida el passat negatiu.
tracking