Diari Més

El teu horòscop d'avui: 11 de març de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Durant aquest dia seràs el protagonista principal de moltes accions que emprenguis de cara a la societat. Si domines el teu orgull obtindràs grans beneficis i cap contratemps.

Taure (20d'abril-20de maig)

Dins l'àmbit professional i laboral es produiran canvis importants. Serà també una jornada beneficiosa si has de demanar ajuda a superiors. En l'amor et sortiràs amb la teva.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No dubtis en cap moment de la teva capacitat d'intel·ligència per superar i solucionar els problemes que avui es presentin. Tot el que facis anirà bé. Arriben diners inesperats.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Per més que vulguis fer la jornada es presenta una mica difícil. Dóna un respir a la parella i intenta no ser tan exigent amb els més propers. En lo social continua brillant la teva personalitat.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Avui és el moment menys oportú perquè et posis a analitzar detalladament el comportament dels altres. Si ho fas et quedaràs sol. Escolta més els consells dels pròxims.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Excel·lent moment per a la planificació i execució dels teus projectes. El teu sentit dels negocis i de l'expansió dels mateixos es troba en alça. Inversions molt rendibles.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No et donis per vençut si avui et tanquen les portes més d'una persona. Pensa millor si no has de canviar de tàctica a l'hora de demanar alguna cosa. Viatge inesperat i fugaç. Nit romàntica.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Assumptes referits a qüestions familiars cobraran importància i notícies, que t'arribaran des de lluny, canviaran alguns dels teus plans, paciència. L'atzar et donarà una sorpresa.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Sorpreses de tota mena t'ofereix la jornada en el pla dels sentiments i passions. Si t'orientes bé i no decau el teu esperit trobaràs la calma. Amors ocults i una mica contradictoris.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Atenció al teu sentit de l'humor en la jornada, no tots els que t'envoltin estaran a la teva alçada i el que pot ser una broma pot arribar a ser una mica més seriós, prudència. Nit molt alegre.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Et trobaràs dispersa i amb una certa falta de concentració. Variaràs molt al llarg del dia i et posaràs nerviós per qualsevol petita cosa. Escolta més i no et precipitis.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Els amors i els sentiments no estaran avui al teu favor. Et convindria més el dedicar-te a les relacions superficials i no intentar aprofundir en res. A la feina èxits segurs.
tracking