Diari Més

El teu horòscop d'avui: 6 de març de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

L'ansietat es presentarà en cadascun dels teus moviments, avui intenta refrenar-te en les teves accions. Cuida les teves paraules, és molt fàcil que fiquis la pota per la precipitació en actuar.

Taure (20d'abril-20de maig)

Si et queden coses per resoldre o aclarir, avui és tu dia. Llança't amb força a l'obtenció dels teus drets i veuràs amb quina facilitat aconsegueixes realitzar-los. Aprofita tot el nou.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Bon moment perquè trobis sortida ràpida als problemes i dubtes que et pesen. No temis als enemics ni als obstacles per grans que semblin, valor i al toro.

Cranc (21de juny -22de juliol)

L'amor i els diners et somriuran en aquesta jornada. Les situacions més difícils seran salvades sense problemes i t'aportaran resultats molt benèfics. En l'amor hi haurà sorpreses.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Sorgiran algunes despeses a la teva casa que faran que canviïs part dels teus plans d'avui. Tot això et portarà a llargues converses amb la família. Dialoga a fons i solucionaràs tot.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No et barregis en assumptes de família durant aquest dia ja que no veuràs solucions fàcils. Dedica't als teus amics i diversió i passaràs millor la resta del dia. L'activitat social molt positiva.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Et trobaràs molt sensible a aquests i accions dels altres. Seràs comprès només pels pròxims, això t'empenyerà a una certa solitud, aixeca l'ànim. Bon moment per a arranjaments.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

La jornada serà molt activa, però hauràs de prendre-la amb més paciència per a no caure en el mal humor amb els altres. Els teus esforços seran recompensats de manera ràpida.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Assumptes molt importants d'índole familiar centralitzaran la teva atenció i canviaran alguns dels teus plans. Actua amb discreció i no et deixis convèncer a la primera. La teva intuïció t'ajudarà.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Encara que amb un cert recel, avui les persones que t'envoltin t'ajudaran en tots els plans. Hauràs de mostrar-te enèrgic perquè compleixin els teus desitjos ràpidament.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Serà una molt bona jornada per a trobar un equilibri físic i emocional tan necessari per tu últimament. No t'oblidis de les responsabilitats, però relaxa't una mica.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Mantingues distàncies amb els teus interlocutors, no els facis el joc als altres i concentra't rígidament en els teus objectius o dispersaràs energies inútilment. Posa més fermesa en les teves decisions.
tracking