Diari Més

El teu horòscop d'avui: 5 de març de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Les teves emocions estan una mica desordenades i algunes actituds precipitades et portaran a fer uns passos que després lamentaràs, posa més paciència en la teva actuació. L'atzar estarà de la teva part.

Taure (20d'abril-20de maig)

Avui posa més atenció en la teva forma de tracte amb els pròxims. Els altres notaran en tu cert grau de fredor i tractaran d'evitar el contacte directe, esforça't i somriu.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Una jornada plena d'energia vital per part teva que et portarà a buscar nous objectius i a plantejar-te noves metes. Tindràs en tot moment un suport total de tots.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Avui apareixeran nombrosos canvis d'humor que t'acompanyaran durant tota la jornada. Els successos transcorreran amb normalitat excepte en l'amor, compte amb la gelosia.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Et veuràs gairebé obligat a acatar els desitjos de la parella. Encara que al principi no t'agradi després aniràs comprovant que et sentiràs bé amb els seus gustos, cedeix només una mica.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Serà fàcil entrar en conflicte amb un membre de la família que, per voler-te a la seva manera, no estarà d'acord amb els teus plans, primer pensa després actua. Temprança.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Controla la teva precipitació a l'hora d'entaular una relació o aprofundir la que tens. Una mica de tacte per part teva no estaria gens malament. Vigila amb els menjars.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Et sents amb gran vitalitat i necessitat de moviment que es farà patent durant el dia d'avui. Atenció, no corris riscos en esports o viatges i fins i tot en l'amor.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Avui la teva vena sentimental serà més forta que de costum empenyent-te a realitzar accions d'allò més variades. Sorprendràs a més d'un amb els teus canvis. Fort magnetisme.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La teva expressió serà fàcil, però això no vol dir que els pròxims ho entenguin a la primera. La gent et mirarà una mica estranyada no entenent les teves intencions, tu a la teva i a guanyar.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Estaràs més sensible que de costum a tot el que ocorri al teu voltant. Les paraules dels pròxims deixaran empremta en el teu cor i et sentiràs feliç. Fàcil romanç a primera vista.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Durant el dia d'avui et costarà força arribar a comunicar-te bé amb tots. Una espècie de solitud t'envairà totalment. L'aire lliure i els viatges et buidaran.
tracking