Diari Més

El teu horòscop d'avui: 27 de febrer de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

El teu món social es veurà potenciat en gran manera així com viatges i desplaçaments. Hi haurà canvis en la teva trajectòria laboral amb noves notícies. L'atzar corre al teu favor.

Taure (20d'abril-20de maig)

Les teves emocions no seran avui ben compreses. Has d'armar-te de paciència o tindràs enfrontaments. Escolta els consells i no et precipitis en parlar. La nit promet.

Bessons (21de maig - 20de juny)

L'amor que cerques el trobaràs en el teu cercle íntim i no amb la gent nova. Para esment en els viatges, les distraccions seran moltes. Molta atenció a les despeses excessives.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Els teus assumptes íntims estaran carregats de bons moments i agradables sensacions. Els consells de pròxims et faran replantejar diversos interessants objectius.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Arriben canvis molt importants en la teva vida social i laboral. Es recomana arreglis com més aviat millor tots els teus assumptes pendents amb les persones del teu grup, afanya't i guanyaràs més.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La teva vitalitat estarà avui al màxim. Rendiràs en tots els camps com el millor. Però dedica-li més temps a la parella o notaràs un buit intern difícil d'omplir. Magnetisme en la teva mirada.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva imatge personal anirà avui en augment i serà en la vida íntima on trobaràs la plenitud dels teus desitjos. La sobrecàrrega de treball no pesarà per a res. Els guanys seran amplis.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Augmentarà la teva intuïció i sabràs col·locar a cadascun en el seu lloc així com solucionar fàcilment tot tipus de problema. La teva bellesa interior captivarà a molts.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Arribaran interessants projectes que avui t'aportaran beneficis i èxits. En l'amor hi haurà excitants novetats que no hauràs de perdre. El teu do de gents et farà guanyar punts.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Avui hi haurà canvis en la teva àrea financera. Tant la família com els amics aportaran la seva opinió i ajuda, però has de ser tu qui prengui les regnes.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Mesura més la teva vitalitat ja que avui desbordaràs a tot el que s'acosti. Sorpreses en el teu cercle social. En família l'enteniment serà difícil, tranquil·litat, tot passarà molt aviat.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Les intenses emocions que experimentaves fa temps avui es tornaran a viure si poses alguna cosa de la teva part cap a aquesta persona que estimes secretament. Llança't a l'aventura.
tracking