Diari Més

El teu horòscop d'avui: 24 de febrer de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Gran sort acompanyarà avui les teves activitats laborals i socials. Tot canvi que facis t'aportarà beneficis. Es resoldran assumptes que tenies pendents.

Taure (20d'abril-20de maig)

Aplica diplomàcia en tot moment. Les relacions socials d'avui seran tibants i contradictòries. La parella t'ajudarà a solucionar-les. No t'obstinis i guanyaràs més del pensat.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Es posaran a prova les teves aptituds professionals i humanes. Seràs el centre d'atenció i crítica. Para esment als viatges i nous contactes, d'un d'ells naixerà una bona relació.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Et sentiràs ansiós i amb ganes d'abastar-ho tot. Tingues calma i centra't en un assumpte. En l'amor viuràs una cosa molt bella i que et farà molt feliç. L'atzar està amb tu.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Vitalment et trobaràs en el millor moment. La teva capacitat de treball i d'organització superarà a qualsevol. El sexe oposat t'admirarà i captivarà. Les passions seran fàcils.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Apareixerà una certa rivalitat en el teu treball, no facis cas d'enveges o gelosia. Un familiar pròxim necessitarà la teva ajuda que correspondrà després. La teva energia podrà amb tot.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La situació emocional anirà equilibrant-se en gran manera. El teu magnetisme personal serà molt fort i dominant, l'amor arribarà de manera imprevista. Posa més atenció al que signes.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No t'entossudeixis tant a conquistar en la jornada més beneficis dels previstos, queda't amb el segur i no arrisquis. Controla més les teves despeses.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et sentiràs impulsat a experimentar una excitant aventura. Avui no estan totes amb tu així que prepara't per a l'incert. En els viatges hi haurà un retrobament amb un ser especial.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Serà més fàcil en la jornada arribar a resolucions en el laboral i afectiu. La teva paraula tindrà molt pes i trauràs beneficis. Sorpresa excitant en l'amor que et canviarà tot.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

En el social no hi haurà variants importants, serà en el teu món íntim on trobaràs avui la plenitud dels teus desitjos. El sexe oposat t'acaronarà molt i et farà sentir com en el paradís.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Arribaran uns certs rancors en el teu cercle laboral, ràpidament tot quedarà en res. Per contra en l'amor apareixeran situacions molt excitants, està en tu que t'arrisquis.
tracking