Diari Més

El teu horòscop d'avui: 23 de febrer de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Velles tensions es dissiparan i et sentiràs en la jornada amb moltes ganes d'activitat i vivències. En els viatges hi haurà agradables sorpreses. Sort en l'atzar i amb un nou enamorament.

Taure (20d'abril-20de maig)

No et mostris massa dogmàtic i possessiu amb els teus avui o et guanyaràs alguns enfrontaments. Les activitats a l'aire lliure et beneficiaran. La nit promet.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Serà avui una jornada molt positiva tant dins del cercle familiar com en el social. Aprofita els viatges que seran intensos i molt agradables. És una jornada per a avançar en tot.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Tindràs una trobada molt important que podrà canviar molt de la teva vida futura. Els assumptes domèstics i l'amor de la parella brillaran positivament. Arriba diners per inversió.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

S'ampliarà el teu cercle d'amistats i la teva imatge personal creixerà en gran manera. Tot el que proposis serà escoltat i secundat pels altres. Si desitges millores, avui és el dia just.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Evita el quedar-te a casa o aïllat socialment. Les teves bones possibilitats estan avui en el contacte amb la gent. L'amor i la passió es presentaran fàcilment. El teu atractiu eròtic de gom a gom.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Augmentarà la teva energia i ganes de viure. Les experiències d'avui seran molt beneficioses per al teu futur. Tindràs gran magnetisme sobre els altres. La nit es presenta moguda.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

És recomanable que et controlis més en el teu caràcter, en la jornada es mostrarà molt forta i feriràs a algú sense voler. Relaxa't més, calma i paciència. Recorda que l'amor ho cura tot.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Les teves activitats socials seran beneficioses i en els viatges trobaràs situacions de canvi i èxit. La parella estarà amb tu i les aventures seran vàries. És un dia d'èxit si t'ho proposes.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No prenguis decisions importants en el que a l'amor es refereix durant el dia d'avui. Deixa que passin els mals fums dels quals t'envoltin i després ataca. Arriben canvis en la llar a millor.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Situacions molt felices s'aniran produint al llarg de la jornada. La teva capacitat amatòria augmentarà en gran manera facilitant-te la vida i els èxits. Avui no dubtis a actuar de gom a gom.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Els desacords que tinguis avui amb aquells o aquell que t'estima intensament ho pagaràs molt car amb el temps. Bolca't més amb la parella, avui necessita de les teves manyagues.
tracking