Diari Més

El teu horòscop d'avui: 21 de febrer

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Sorpreses dins de la família variaran els teus plans però això no et portarà complicacions. Si viatges prepara tot amb cura o t'oblidaràs alguna cosa. Nit molt ardent que no oblidaràs.

Taure (20d'abril-20de maig)

Una cert nerviosisme et posarà una cosa rebel i poc submís als requeriments de la teva parella i amics. Hi ha risc de ruptures si no ets més flexible. Relaxa't més i deixa't estimar.

Bessons (21de maig - 20de juny)

El teu pla social estarà més alterat que de costum. Més que el sortir a nous llocs et beneficiarà el passar-ho en la intimitat amb els teus. Més cura si condueixes.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Allunya't de tot allò que amb el treball o les obligacions estigui lligat. Aprofita el vespre per als teus plaers. Sort en l'atzar. Viu més la part positiva de tot.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La teva capacitat d'amor es farà més ferm avui. Moments feliços amb els teus i afalacs per part de la parella et faran sentir més feliç que mai. Nit moguda i ardent.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Amb la teva expressió d'avui conquistaràs a una persona que ni tu mateix t'ho esperes. Despertaràs sentiments oblidats en tu mateix molt excitants. El teu erotisme estarà al més alt.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Serà bo passejar o el fer alguna excursió ja que avui l'ambient de la llar ofegarà una mica les teves inquietuds i et sentiràs com atrapat. Allunya a la gent conflictiva.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Viuràs molt de prop l'amor i l'afecte dels més propers. Els moments agradables els

passaràs a la llar juntament amb els teus. Arriba una notícia que canviarà a millor els teus plans.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Mesura bé els teus actes i paraules ja que és molt factible que estiguis potenciant unes situacions tibants a nivell de les teves relacions d'amistat i amb els teus familiars.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Diverses persones estaran avui molt atentes al que diguis i facis. Qualsevol esforç per part teva estarà compensat íntegrament, és un dia per a gaudir de tot.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Cura avui amb els consells que dónes als pròxims. Els amics es guiaran pel que s'ha dit i pots ficar la pota, primer practica'ls i després predica'ls. Hi haurà un retrobament.

Peixos (20de febrer - 20de març)

En el social podràs avançar molt si utilitzes una actitud tendra i menys impetuosa. No exigeixis massa a la teva parella ja que et podries quedar sol. Tacte i suavitat seran les teves armes

tracking