Diari Més

El teu horòscop d'avui: 19 de febrer de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Se't plantejaran projectes i molt bones oportunitats que no seria lògic desaprofitar. No tinguis por de llançar-te que el que avui projectis durarà molt temps.

Taure (20d'abril-20de maig)

Una jornada molt moguda en tots els aspectes et farà posar a prova la teva capacitat de control i la temprança dels teus nervis. No t'impacientis i guanyaràs l'èxit.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Retards per assumptes i problemes d'altres persones implicaran una lentitud en el resultat de les teves labors. Aplica comprensió i la cosa anirà millor. Si condueixes, compte.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Físicament hi haurà una forta baixada i la teva ment no està avui per a bromes. Les idees se't confondran i pots perdre el control dels teus assumptes, avança lentament i guanyaràs.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Una activitat desbordant i una necessitat vital de fer més del necessari et faran gastar força i fer-te caure en l'estrès. Vigila les teves hores de son i sobretot no abastis tant.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Desplegaràs una gran activitat en tots els terrenys i el teu domini de les diferents situacions sorprendrà al personal. Vas de guanyador i serà positiu tot el que facis. No dubtis, fes-ho.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Tant el públic com els viatges t'aportaran avanços importants en la teva carrera i resultats positius a molts nivells. Tindràs sort en tot el que facis avui.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

La teva imatge personal va en augment i potenciarà l'admiració de tots els que t'envolten. Tant física com psíquicament et trobaràs en la millor de les formes.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Si has de tractar amb caps o superiors tracta d'explicar-te amb claredat i demanar poc. Les coses no estan com per a prendre-s'ho de broma. Més atenció si condueixes o si has d'invertir.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Una certa mandra general t'impedirà rendir a l'altura de les necessitats. Tracta de concentrar-te més en un solo objectiu i no dispersis energies amb persones dubtoses. Nit moguda.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

El teu atractiu personal s'accentuarà avui de tal manera que notaràs que tots t'observen amb ulls passionals. Aniràs de conqueridor sense límits i això propiciarà una nit ardent.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La jornada del matí transcorrerà calmada. És la tarda la que t'alterarà a causa de múltiples trucades que no et deixaran descansar. Mesura més les teves forces, però no abandonis res.
tracking