Diari Més

El teu horòscop d'avui: 26 de gener de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Ni t'amaguis ni t'escapis de les responsabilitats que avui es plantegen. Una actitud negativa només et portarà al fet que tot sigui més complicat. A la nit passions irresistibles.

Taure (20d'abril-20de maig)

L'element passional jugarà un paper important durant tota la jornada. Les teves necessitats afectives aniran en augment i hauràs d'arriscar per a aconseguir el desitjat, llança't a tot.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Domina més els teus arravataments de geni ja que avui estàs propens a esclatar si les circumstàncies no t'acompanyen. La teva vena venjativa pot destrossar-te molt. Relaxa't amb l'amor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Avui no les tindràs totes amb tu en el que a l'amor es refereix. Serà en el social i financer on et trobaràs en plenitud. La sort i l'atzar del teu costat, és el teu dia de sort.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Allunya't de comentaris o tafaneries, si entres en ells sortiràs perdent molt. La teva personalitat val més que passar uns poc minuts en pla morbós. Centra't en el treball i veuràs l'èxit.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Dosifica una mica la teva energia ja que avui seràs propens a malgastar-la actuant en diversos plans alhora. Centra't en una sola, així arribaràs a bon port i aconseguiràs el plaer.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Totes les teves bones intencions no seran compreses en la jornada i en més d'una ocasió t'enfrontaràs a persones o situacions motivant gelosia o enveges.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui no és recomanable que et deixis portar pel corrent dels esdeveniments, xerrameques poc benèfiques a la teva esquena voldran ferir-te. Millor no fer cas a res.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Controla la teva tendència a la crítica i relaxa les teves tensions, en cas contrari et perdràs bones possibilitats de viure un intens i profund romanç. Magnetisme sexual fort i actiu.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Cuidat avui amb el teu sentit de l'humor i a qui gastes bromes. Algú pot prendre-s'ho amb doble sentit i tornar-se el teu enemic. Molts contactes amb la societat t'obriran portes.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Una profunda necessitat de gastar energies i de comunicar les teves vivències internes et portarà a l'acció i a experimentar sense posar-te límits. Controla't. Avui millor tot pas a pas.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Diverses persones avui esperaran un error teu per a guanyar-te i desmillorar la teva imatge, cuida també amb el desitjos innecessaris i capritxosos. Has de mantenir-te en segon pla.
tracking