Diari Més

El teu horòscop d'avui: 25 de gener

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Una situació o comentari poc clar danyarà

la teva sensibilitat, sigues ferm en el caràcter i

no permetis per a res que tercers dirigeixin la teva

vida. A la nit sorpreses.

Taure (20d'abril-20de maig)

Cuida la forma en què estàs encarant la teva relació, possiblement la teva parella dóna vols imaginatius i projectes utòpics massa alts i després tindràs sorpreses.

Bessons (21de maig - 20de juny)

En general la llar serà una espècie d'opressió a les teves necessitats d'avui. Viatjar o realitzar algun hobby et traurà de la teva pressió psíquica. Envolta't avui de gent positiva i alegre.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Encara que notis a la parella o a tu amb dificultats de comunicació, no has d'inquietar-te, de tant en tant és necessari l'aïllament. L'ambient social serà agradable.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Una persona amb males intencions està desacreditant el teu comportament i manera d'encarar les coses. Tracta de treure a la llum a l'enemic. En la llar trobaràs la cura a tot.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Avui et trobaràs a la teva salsa, nous contactes i gent facilitaran les teves coses i projectes. El teu magnetisme personal va en augment i la teva mirada captivarà als més difícils.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Un amor oblidat cobrarà avui molta importància i alterarà els teus plans a curt termini. A la família hi haurà desacords que alteraran el teu humor. Cerca relaxar la teva ment.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui et sentiràs amb ganes de conquistar el món, les teves necessitats emocionals et portaran a límits passionals que podran portar-te plaer però també gelosia.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

En la parella es notarà una creixent necessitat d'afecte. Si avui tens un detall amb ella t'ho agrairà per a tota la vida. No barregis assumptes de treball amb els íntims.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Entre avui i demà els moments d'inspiració i d'activitat vital es veuran elevats al màxim. Jornada molt moguda i on les teves accions deixaran empremta profunda a molts.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Tracta de no ser tan dur en les teves afirmacions, avui podràs ferir la sensibilitat de diverses persones i fins i tot sembrar gelosia en la teva parella i després lamentar-ho. Nit molt activa.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Estaràs impulsiu i això et portarà a realitzar actes no previstos i fins i tot poc clars. Tracta de controlar la teva excitabilitat per a no caure en tensió i accidents. Relaxa la teva ment.

tracking