Diari Més

El teu horòscop d'avui: 24 de gener

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Et trobaràs una mica nerviós i excitat i voldràs

abastar més del possible sobretot en el terreny sentimental. Ser un Don Juan serà fàcil però els compromisos t'atabalaran.

Taure (20d'abril-20de maig)

Sense adonar-te estàs volent dominar massa en els sentiments dels altres. Deixa una mica de llibertat a la teva parella i oblida les pors i temors que et circumden.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Les teves esperances amoroses es veuran cobertes i

podràs experimentar un d'aquests inoblidables

dies de cremor i passió juntament amb la persona o

persones que estimis. Nit moguda.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Tindràs una jornada plena de moments agradables i sorpreses en companyia de molts. Juntament amb les satisfaccions emocionals apareixeran importants projectes.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Estàs potenciant dins de tu una forta energia tant emocional com física. El teu estat anímic s'alterarà amb facilitat si no canalitzes ràpidament les teves necessitats.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

El teu cos i la teva ment t'estan demanant a crits

un descans. Relaxa't per a compensar el teu desgast físic i medita per a posar en ordre les teves idees futures. Magnetisme en alça.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Els teus sentiments envers la parella i les persones més estimades estaran bastant excitats i si no et frenes una mica xocaràs amb la manera de viure dels altres.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No deixis que la teva imaginació et jugui una dolenta passada fent-te veure una realitat que no és en les paraules i accions dels altres. Augmenta el teu esperit crític i avançaràs.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

El teu magnetisme personal i la teva capacitat diplomàtica es veuran incrementats durant tot el dia fent-te possible el guanyar-te noves i afortunades amistats i amors.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Atenció a totes les teves despeses que avui estaran

per sobre de les teves possibilitats. Si et parlen de negocis fàcils posa molta atenció per a no ser defraudat. Consulta i analitza tot.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

T'enfrontaràs a situacions socials i de parella d'allò més originals. El teu mateix donaràs una imatge molt particular acompanyada d'un fort magnetisme una mica agressiu i sensual.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Els planetes indiquen que estàs en un moment

una mica depressiu, lluita amb totes les teves forces per a sortir o en cas contrari et perdràs unes bones ocasions de viure un amor ple.

tracking