Diari Més

El teu horòscop d'avui: 22 de gener de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Jornada on podràs dedicar-li més temps a l'ordre de les teves coses o als teus ‘hobbys’ preferits. No t'oblidis de la parella, avui sí que necessita de tu, no te'n penediràs.

Taure (20d'abril-20de maig)

Si segueixes tens descarrega els teus nervis no amb la gent pròxima, mesura més les paraules. No et deixis endur per la tossudesa. Fes més l'amor que la guerra i sortiràs victoriós.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Qüestions burocràtiques i de comunicació amb persones sortiran d'allò més bé, però domina l'orgull. Sorpresa que canviarà plans. Posa avui més cura si condueixes.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Retarda tot tipus de decisió o signatura de documents per a més endavant, si no és possible, llegeix atentament tot, no et fiïs de ningú. Jornada de reflexió i relax que et vindrà molt bé.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Si idealitzes a les persones que has conegut recentment potser pateixes una decepció. Obre bé els ulls i veuràs amb claredat. Es resoldrà un assumpte de diners al teu favor.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Avui directe al gra en tots els assumptes i no perdis el temps. Tota activitat que encaris dins de la societat obtindrà resultat, el teu magnetisme t'ajudarà a conquistar-ho tot.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

En l'àmbit social serà on estaràs millor, aportaràs idees noves i molt bones. A la nit ordena bé les teves cites i no descuidis els detalls en res.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Compte amb els enfrontaments de paraula amb les persones pròximes. Podries caure sense adonar-te en el frau i arribar a perdre molt. Domina els teus nervis.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Canvis en l'àmbit financer. Serà la teva astúcia i el bon tracte amb els altres el que et salvarà de pèrdues. Baralles a la llar per tensions acumulades, relaxa't. Avui necessites una aventura.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Persones pròximes i fins i tot alguns ja oblidats, et donaran sorpreses que t'alegraran. Controla avui el teu orgull. Nit moguda en l'amor, però més cura si condueixes.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Avui seran els sentiments i la teva sensibilitat els que potenciaran els èxits i l'activitat. Mostra't tal com ets i guanyaràs. Arriba notícia sorpresa que ajudarà en l'àmbit financer.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Avui arribaràs profundament al cor d'algú. Compte amb els excessos i les promeses. Un familiar et necessita i compensarà tot el que facis per ell.
tracking