Diari Més

El teu horòscop d'avui: 18 de gener de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

En tota la jornada aplica al màxim la puntualitat, sobretot si quedes amb nous coneguts. Si no la compleixes perdràs molts punts i diners. Posa't alerta, arriba una sorpresa.

Taure (20d'abril-20de maig)

Avui corre foc per les teves venes. El teu cor està palpitant a gran velocitat. Alguna cosa està passant dins de tu. La passió és a prop i serà sorprenent la seva manera d'arribar.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Més que dedicar-te a la cura excessiva de la teva persona, dedica més temps a les persones de la teva pròpia família o als amics de sempre, guanyaràs més i seràs retribuït.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La teva parella o una amistat necessitarà del teu suport moral i afectiu. Oblida't una mica de responsabilitats materials i comparteix avui més els teus sentiments. Cuida la dieta i el somni.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La llar i la família seran una forta càrrega, per a poder realitzar-te plenament en la jornada practica algun esport o busca llocs tranquils. Posa més cura si condueixes.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La teva vitalitat seràperfecta i tots els que t'envoltin se sentiran atrets per un magnetisme que desprendràs per tot els costats. Èxits i conquestes segures que et faran avançar.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Satisfaccions amb els pròxims i agradables moments amb la parella ajudaran a equilibrar tensions emocionals que faran sentir-te feliç. Diverteix-te més, viatja, relaxa't i gaudeix de la vida.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Una gran inquietud mobilitzarà la teva ment. Trobades o trucades faran que canviïs de plans, però et donaran l'oportunitat de viure bones coses. Sort en tot el que emprenguis avui.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Sorgiran discussions dins de l'ambient familiar. La millor manera de trobar solució serà entaular un bon diàleg i escoltar totes les idees. Més cura a l'hora de conduir.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

A mesura que vagi passant el dia et sentiràs menys tibant i amb facilitat per a entaular relacions positives. Posa una mica més d'atenció en la teva dieta alimentosa. La nit promet.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Les coses no van tan bé com esperaves, a uns expliques unes coses i a uns altres unes altres, primer aclareix-te i més tard actua. Possible viatge que aportarà guanys. Facilitats en l'atzar.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Sorpreses apareixeran en la jornada d'avui, que serà intensa en tots els aspectes. La teva faceta de conquesta està per sobre de qualsevol cosa i el teu magnetisme ajudarà a l'èxit.
tracking