Diari Més

El teu horòscop d'avui: 16 de gener de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

En general la llar serà una espècie d'opressió a les teves necessitats d'avui. Viatjar o realitzar algun hobby et traurà de la teva pressió, busca gent nova i alegre.

Taure (20d'abril-20de maig)

Una persona amb males intencions està desacreditant de manera oculta les teves capacitats. La teva millor arma serà estar per sobre de les coses. La nit es promet molt moguda.

Bessons (21de maig - 20de juny)

La teva impulsivitat d'avui et portarà a realitzar actes no previstos fins i tot poc clars. Controla la teva excitabilitat per no caure en la confusió i els accidents. La Lluna d'avui t'afavoreix.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Hi ha tendència en la teva persona a la necessitat de manifestar més emfàticament els sentiments que emboliquen el teu interior. Trobaràs a la persona adequada i l'amor que buscaves.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Una situació o comentari poc clar farà mal a la teva vida interior. Mantingues una fermesa de caràcter i no permetis per a res que tercers dirigeixin la teva pròpia vida. Sorpresa passional nocturna.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Encara que notis a la parella o a tu mateix amb dificultats en la forma de comunicació, per a res has d'inquietar-te, de tant en tant és necessari l'aïllament. La sort està amb tu.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No esperis de la societat o de les teves amistats la comprensió que necessites, només a la teva llar trobaràs l'ajuda per als teus assumptes. No descuidis a la parella que avui et necessita i molt.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

L'àmbit domèstic i les tasques inacabades et plantejaran problemes i retards que només amb l'ajuda dels altres arribaràs a resoldre. Tingues més cura amb les distraccions.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La imatge personal que avui desprens és de primer ordre, molts t'admiren i senten un estrany atractiu cap a la teva persona que no saben explicar-lo. La sort amb tu.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Vigila com tractes a la parella ja que qualsevol paraula amb doble sentit podrà ferir la susceptibilitat del cònjuge fins a límits insospitats.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Seria un bon moment perquè plantegis els teus drets davant aquesta persona que més d'una vegada a abusat de la teva confiança. Actua de manera ferma i et respectaran el doble.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Posa més cura en la manera d'entregar-te als altres. Avui podries pecar de massa sincer i ficar la pota sense adonar-te. Algú que t'estima t'ajudarà en tot.
tracking