Diari Més

El teu horòscop d'avui: 14 de gener de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Trenca amb el teu silenci i sobretot amb la teva timidesa o perdràs unes molt bones oportunitats amoroses que es presenten. Compte amb els menjars copiosos. Et mostraràs molt sensible.

Taure (20d'abril-20de maig)

Et sentiràs atret per tot el bell i bonic de la vida, per això no seria gens estrany que avui el teu cor bategués fort davant una trobada molt agradable i excitant, prepara't.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Intenta posar una mica més de calma en les teves accions o plans. Avui és un dia amb moviment i els desplaçaments que facis et fatigaran. Pren-te les coses amb més calma i tranquil·litat.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Es despertaran inquietuds literàries i romàntiques en tu de manera fluida i senzilla. Sabràs guanyar-te a la gent amb rapidesa i dolçor. La sort t'acompanyarà en la jornada, fins i tot en atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Alguns nervis d'últim moment alteraran el teu sensible sistema nerviós. Sabràs dominar-te i ho aconseguiràs amb la bona companyia dels pròxims. Arriben bones notícies des de lluny.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Sentiràs una major llibertat de moviment i un augment de la teva capacitat comunicativa. Les reunions socials que avui tinguis t'aportaràs bones perspectives. Aprofita la sort.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No seria convenient que en aquest dia formalitzis una nova unió sigui romàntica o de negocis. Les discussions seran a curt termini i l'enteniment nul. Calma, tot arriba.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

El teu romanticisme i apassionament estaran avui en alça. No et faltaran oportunitats per a demostrar el teu amor. Lligar serà tan fàcil com menjar. Sensualitat marcaran la jornada.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Intenta ser més comprensible amb els errors d'uns altres, tots podem tenir fallades i no encertar a la primera. Com més flexible siguis millor t'anirà en aquest dia, paciència i tremp.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Et faran proposicions poc honestes, abans de decidir mira bé amb qui et jugaràs els diners. Per més que t'escapis aniran en la teva cerca. No et fiquis on no et demanen.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Les tensions emocionals aniran desapareixent al llarg del dia. Et notaràs ple d'energies si mantens una dieta alimentària bona. Hi haurà sort en l'atzar i en els viatges.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Una certa sensació de solitud omplirà la teva ment, no temis perquè per a res arribarà al teu cor. Et deprimiràs en la mesura que li donis importància a l'assumpte.
tracking