Diari Més

El teu horòscop d'avui: 13 de gener de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Serà una jornada molt profitosa per a les teves labors socials o on intervinguin moltes persones. Brillaràs com el millor i expressaràs una mirada especial. Èxits en el treball.

Taure (20d'abril-20de maig)

Et veuràs forçat a lluitar pel teu poder o almenys pel control del que t'està esdevenint en el teu món social. Saltaràs a la primera, més calma, els companys t'ajudaran.

Bessons (21de maig - 20de juny)

El teu costat emotiu es veurà molt exaltat i per això actuaràs molt possessivament amb les persones del teu entorn. Viuràs moments sublims en l'odi i l'amor. Controla els teus nervis.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Pren-te amb calma l'alteració que al teu voltant veuràs durant tota la jornada. Tu mateix potenciaràs els nervis en els altres. Pensa més i no et precipitis. Nou amor a prop.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Hi haurà despeses per sobre dels teus càlculs però aquests seran compensats per pròxims. És bon moment per a començar noves empreses però abans consulta. La sort t'acompanya.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

En el teu interior apareixerà una força profunda que et portarà a un estat de gran necessitat emocional i d'un intercanvi d'experiències. Tot serà possible, fins i tot passió inoblidable.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

El teu afany de conquesta serà notori i aportarà grans beneficis tant en el terreny laboral com en el sentimental. Et mostraràs molt apassionat i actiu. Viatges feliços i rendibles.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

El teu humor serà variable i potser tendiràs a la depressió. Lluita fortament contra això i viuràs situacions apassionades amb gran sentit eròtic. Gran magnetisme sensual.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La relació amb la parella serà una mica tibant a causa de les diferents idees i conceptes. No siguis tan tancat de ment i deixa una mica de llibertat als altres. Guany de diners.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Avui no tindràs a la sort del teu costat totalment, per això que no arrisquis més del compte. El dia serà tranquil mentre tu dominis amb tranquil·litat la situació.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Només el teu sentit de l'humor podrà compensar els inconvenients a diversos nivells que s'aniran produint. Adopta una actitud positiva i sortiràs més ràpid. Novetats bones en el treball.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Últimament la teva imatge agrada a moltes persones, però sense adonar-te estàs generant una certa gelosia i enveges que avui et seran molt difícils d'apaivagar. Evita discussions estèrils.
tracking