Diari Més

El teu horòscop d'avui: 10 de gener de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Reconeix els teus propis errors o tindràs en problemes, la tossudesa no serà bona consellera, consulta i reflexiona abans d'actuar. La parella es mostrarà comprensiva.

Taure (20d'abril-20de maig)

Les emocions seran intenses i molt més si et proposes viure algun tipus de aventurilla amorosa. Cuida amb la gelosia i enveges. Hi haurà sort en l'atzar però vigila al conduir.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els desplaçaments seran agradables i et trobaràs en harmonia amb molts. A la teva ment arribaran antics records que podràs reviure. Magnetisme accentuat.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Algú pensa en tu amb passió però les circumstàncies no són propícies. Compte amb els comentaris que facis. L'atzar t'acompanyarà i el teu magnetisme augmenta.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Viuràs àmplies satisfaccions des del punt de vista emocional. Les amistats i els familiars es bolcaran positivament cap a tot. Et sentiràs molt ardent i conquistaràs un amor.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Un excitant viatge et vindria de meravelles, de no poder, busca gent alegre i no et tanquis en tu mateix. El teu esperit necessita avui molta llibertat i acció, l'amor et donarà la clau a això.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Les teves activitats et demandaran una despesa energètica molt important. Controla el teu somni i la dieta ja que et farà falta per a compensar els excessos. Posa més control si condueixes o viatges.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Les satisfaccions les trobaràs en la teva vida íntima. Amb la parella podràs viure intenses experiències i moments ardents que no oblidaràs. Sorpresa amb algú especial.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Atenció als viatges i no et precipitis en ells. Organitza millor les teves activitats i no juguis amb els sentiments dels altres o ho pagaràs car. Si avui mantens reserva guanyaràs tot.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Recomanable que avui cedeixis una mica amb els pròxims. Si et poses en una actitud rígida només aconseguiràs l'aïllar-te de tots i perdre moments íntims excitants.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Jornada positiva per a emprendre noves empreses fins i tot en l'amor. Apareixeran oportunitats en els sentiments que et beneficiaran. La nit et reserva una sorpresa.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Serà una mica difícil el teu enteniment avui amb la parella o amb els familiars. Només una persona que et comprèn i fins i tot mestressa sabrà solucionar les teves ànsies. T'arribarà una agradable notícia.

tracking