Diari Més

El teu horòscop d'avui: 9 de gener de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Intenta no ser tan dominant amb els sers estimats i així podràs treure més profit a les teves relacions. Si entres en discussió amb parents perdràs.

Taure (20d'abril-20de maig)

Una certa agressivitat en tu i en l'ambient podrà acompanyar una jornada molt vital i plena de sorpreses. Intenta dominar els teus impulsos i comprendre als pròxims.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avui la teva imaginació i les teves ganes de viure i experimentar coses noves estaran a nivell molt alt. Et divertiràs en gran si no entres a aprofundir temes. Trobada amb l'amor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La teva actitud liberal d'avui envers l'amor t'aportarà més problemes que solucions. Aporta una mica més de la teva vida interior i comunica't amb la parella de manera profunda.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Vés amb compte amb extralimitar-te en menjars i begudes ja que el teu organisme no està per a excessos. A més estàs molt sensible i reaccionaries violentament davant els obstacles.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Per més bona voluntat que posis en la teva labor no serà com a esperes compensat. Et convindria limitar-te a ser un simple observador dels assumptes dels altres.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Les teves emocions internes es troben amb gran tensió, és una jornada on els petits detalls et faran saltar. Relaxa't més i busca gent i llocs divertits.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Un cert nerviosisme interior i una ansietat poc controlada et mostrarà una cosa rude en la relació amb els pròxims. Tindràs frecs en la llar i amb les amistats. Passeja i relaxa't.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Un fort magnetisme accentuarà la teva capacitat de conquesta i et veuràs envoltat de situacions inesperades on l'amor i la passió es faran presents. Atractiu sexual de gom a gom.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Aixeca una mica més l'ànim que encara que tot el que trobis està fora de control i amb poques perspectives de futur, les coses s'aniran solucionant per si soles.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La teva imatge personal que avui està en alça t'ajudarà a aconseguir el que més desitges encara que t'enfrontis a persones molt rígides. El teu somriure captivarà a més d'un.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Controla els teus nervis i posa més fe en el que fas i d'aquesta manera trobaràs la fórmula adequada per a moure't amb molta soltesa entre els conflictes presents. La nit promet.

tracking