Diari Més

El teu horòscop d'avui: 8 de gener de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

En l'amor hi haurà alts i baixos i la jornada no serà un exemple de concòrdia en aquest aspecte. Utilitza tota la teva diplomàcia i arribaràs a les finalitats que desitges. Bon moment per inversions.

Taure (20d'abril-20de maig)

El teu magnetisme serà avui molt alt i despertaràs l'enveja i la gelosia en diverses persones del teu entorn. Viu les passions però no juguis amb elles ja que sembraràs rancors.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Et mostraràs molt alegre i somrient de cara als altres i això et gratificarà amb un augment en el nombre d'amistats i un millor reconeixement social. Sort en els negocis.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Et veuràs envoltat de molta gent que requerirà els teus serveis i estarà atenta a tot el que diguis i facis. En la teva família trobaràs les ajudes necessàries. Els amors seran fàcils.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Podran ferir la teva sensibilitat amb gran facilitat. No facis cas dels comentaris de tercers i dedica't als teus assumptes sense interferir en els aliens. Pensa abans d'actuar.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Perquè l'amor i la passió brollin com a tu et ve de gust és necessari que posis més de la teva part. Elimina els teus prejudicis i llança't a la vida apassionada. Després ho agrairàs, aprofita.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Tota la jornada et mostraràs molt cordial amb tots però no rebràs a canvi la mateixa moneda. No t'alteris que aviat s'adonaran de l'error i vindran a tu, més paciència.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

El teu caràcter es mostrarà més enèrgic que de costum i per això sorprendràs a tots amb les teves actituds. Cuida que no siguin extremes ja que no serà necessari tant de rigor.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Sorgiran nombroses i bones oportunitats en el camp laboral i financer. No perdis les oportunitats que avui es presentin. La teva intuïció t'ajudarà molt en tota acció.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No et preocupis pels inconvenients o obstacles que es presentin al matí. Tot tindrà ràpida solució si t'uneixes a gent competent com tu. Avanci sense pors, és el teu dia.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Els mals humors d'un familiar complicaràels teus plans per avui. No permetis que res ni ningú intervingui en els teus assumptes privats. No cedeixis en les teves idees i arribaràs a l'èxit.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Jornada molt activa pel que fa a les relacions passionals. El teu magnetisme personal estarà a ple rendiment i la crida de la passió més a prop que mai. Nit molt moguda i exòtica.

tracking