Diari Més

El teu horòscop d'avui: 7 de gener de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Algunes trobades t'aportaran alegries poc comunes en l'aspecte emocional. Intenta controlar l'eufòria que tot això potenciï i no t'exposis a riscos innecessaris.

Taure (20d'abril-20de maig)

Sense adonar-te modificaràs la teva manera de pensar i sentir les coses. Facilitat per a entrar en discussió amb la parella encara que més tard aconseguiràs una motivació en comú.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Dia agradable tant des del punt de vista social com en els sentiments. Tot el que realitzis t'aportarà belles experiències i moments agradables.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Hi haurà notícies que arribaran des de lluny que alegraran el teu cor i t'animaran perquè busquis altres maneres d'expressar-te. Fort magnetisme i sort en l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El teu afany d'aventures estarà avui molt potenciat. Passar el dia a l'aire lliure serà el millor que puguis fer. Les teves tensions han de ser canalitzades, l'exercici és el millor.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Assumptes de la llar et portaran una mica atabalat i no permetran llibertat per als teus desitjos. Així i tot podràs descobrir facetes noves en els teus sers estimats que et faran feliç.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

S'incentivaran les teves necessitats passionals i els teus desitjos d'experimentar noves sensacions. Amb la teva parella la relació serà ardent, prepara't.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Seria recomanable que frenessis el teu ímpetu a l'hora d'entaular una relació nova. El teu afany de domini atabalarà a la parella i la desmoralitzarà. Controla la teva passió avui.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Trobades amb persones et portaran a viure noves experiències tant en lo social com en l'aspecte íntim. Si desitges començar una nova vida avui és el moment. La sort amb tu.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Avui et costarà més del normal l'entendre a la gent que t'envolta. No és necessari que entris en conflicte ni en discussions. Escolta i coneixeràs coses noves.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Avui sabràs com fer-te amb les coses i les situacions i persones que t'envoltin. Una espècie de sisè sentit et portarà pel millor camí cap a la realització de tot.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Quedaràs sorprès avui de la persona més estimada per tu. Mantente en observació i intenta situacions límit per a veure com reacciona, aviat veuràs resultats.

tracking