Diari Més

El teu horòscop d'avui: 3 de gener

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui et costarà el poder comunicar-te amb els pròxims i fins i tot el teu ànim una cosa alterada et tornarà més rígid del necessari davant les accions dels altres. Usa la diplomàcia.

Taure (20d'abril-20de maig)

Una excessiva anàlisi de les situacions i una fredor emocional t'allunyarà per moments de la companyia dels teus. És millor que et dediquis a acabar tasques endarrerides.

Bessons (21de maig - 20de juny)

El decaïment anímic i físic d'avui passarà aviat si no et tanques en tu mateix i et quedes només a casa. Cerca nous amics i estimulants experiències. La passió està a prop.

Cranc (21de juny -22de juliol)

És probable que avui sorgeixin gelosia en la parella i

amics. Et trobes una miqueta desorientat a l'hora

d'entaular diàleg o relació amb la gent i amb familiars. Arriba diners inesperats.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Avui és recomanable que et límits a ordenar assumptes sense interferir en els aliens. El teu desig de bon fer en la jornada no serà del tot recompensada. Paciència i diverteix-te.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Veuràs com tot s'acomodarà als teus gustos i

necessitats. La gent que t'envolti aportarà solucions i es mostrarà més afectiva amb tu. És un bon moment per a l'amor i les passions.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Cuida amb els teus esclats d'ànim, l'ambient no està equilibrat i el teu humor, excessivament susceptible, haurà de ser controlat al màxim. Domina els teus nervis i usa la teva arma, la seducció.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Encara que et véns comportant més moderadament avui corres el risc de perdre l'amistat d'una persona volguda molt important. Domina les teves arrencades i guanyaràs.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Dia tranquil on els que t'envolten estaran satisfets amb la teva presència. Et veuràs obligat a solucionar problemes aliens i això esgotarà la teva paciència, però trauràs profit d'això.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Viuràs emocions fortes i experimentaràs una estranya sensació interior a l'hora d'enfrontar-te a una persona desconeguda. Això es diu amor a primera vista i avui és el teu dia per a triomfar

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Notaràs en el teu interior canvis que et potenciaran a realitzar diversos girs en la teva conducta i activitat. Tant en el treball com a la teva casa l'assumptes seran molt diferents i excitants.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La teva vena emotiva d'avui et llançarà a realitzar accions que fredament mai passarien pel teu cap. Et donaràs entenimentada i veuràs que tens energia per a estona. Endavant no et frenis.

tracking