Diari Més

El teu horòscop d'avui: 1 de gener de 2021

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

En aquestss dies tan entranyables no et faltaran les forces ni l'energia per a sortir airós de qualsevol situació. Atrauràs les mirades més apassionades.

Taure (20d'abril-20de maig)

Vius un bon moment per a suavitzar conflictes i diferències amb la teva parella. Acabrás creant una atmosfera màgica i gaudiràs amb els petits detalls.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Encararàs la vida amb un somriure, deixant enrere els mals moments i il·lusionant-te pel que està per venir. Aprofita per a fer el que més t'agradi.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Gaudiràs aquests dies d'una manera especial. Seran dies d'harmonia, satisfaccions i felicitat. La família acapararà tota la teva atenció i et desviuràs per tots els que t'envolten.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Si has de prendre una decisió, la teva intuïció et guiarà. Amb els bons aspectes que reps de Venus, algo totalment màgica pot esdevenir. Posa't les teves millors gales i fes un brindis.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Pot ser que l'amor arribi a la teva vida, però abans has de tancar alguns assumptes del teu passat per a viure plenament els teus sentiments.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

En l'amor, podràs viure experiències que t'ajudaran a trencar amb la rutina. Sabràs quedar-te amb lo positiu de tot, la sort t'acompanyarà i et sentiràs amb ganes de gaudir, traient-li partit a tot el que t'envolta.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Tindràs ganes de gaudir de la família i d'expressar-los els teus sentiments. Si es produeix alguna situació confusa has d'aclarir-la com més aviat millor per a recuperar la calma i la pau interior.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Encara que aquestes dates puguin posar-te una mica trista per la nostàlgia d'èpoques passades, aflorarà l'optimisme que et caracteritza i contagiaràs el teu entusiasme a tots.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

El Sol al teu signe t'ajuda a obrir-te a nous camins que et faran la vida més feliç. Tingues una actitud positiva per a gaudir al màxim amb els teus.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Aquests dies poden portar-te oportunitats úniques a la teva vida, i tu, amb la teva brillant intel·ligència, sabràs aprofitar-les. No deixis escapar a aquesta persona tan especial que tant t'agrada.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Pot ser que aquests dies la teva gran sensibilitat faci aflorar la melancolia, però no deixaràs que t'envaeixi i podràs viure moments feliços. Les relacions familiars i amb els amics provocaran corrents emocionals molt intenses.

tracking