Diari Més

El teu horòscop d'avui: 31 de desembre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Les presses d'última hora et descontrolaran, no t'acceleris,

tot porta el seu temps i avui has de ser tu qui ho domini. La nit promet una trobada molt especial i alegre, cuideu els excessos.

Taure (20d'abril-20de maig)

Intenta cuidar més la dieta i els excessos. La nit serà inoblidable en molt de temps, però no t'excedeixis o ho pagaràs car. El teu erotisme s'accentuarà al màxim.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Les teves decisions d'avui seran d'alt valor per al teu futur amorós. Et notaràs una mica excitada en el teu comportament, potser és que l'amor i la passió tornen a trucar a la teva porta.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Intenta no deixar-te portar pels teus instints encara que al principi costi una mica utilitzar la raó, frena el teu ímpetu i triomfaràs. Nit amb sorpreses on et notaràs amb una energia especial.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

En aquesta nit tan especial seràs el centre d'atenció i afecte de molts. Rebràs una trucada sorpresa d'algú especial. Els moments feliços et faran veure la vida diferent.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Ànims ja que durant el dia trobaràs a tot i a tots del teu costat i conformes als teus plans. Rebràs sorpreses dels més pròxims que seran del teu grat i et notaràs rejovenir.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Viuràs la jornada amb passió i desitjos d'aventura. Serà en l'amor on es donaran els millors moments i més passionals.

Però controla't més en el menjar.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Et notaràs molt excitat durant tota la jornada, la teva energia interior t'està demanant marxa i la nit t'ho posarà tot en safata. Desplegaràs un magnetisme especial.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Serà en el teu món íntim on trobis avui tota la teva satisfacció emocional. La teva comunicació amb els altres serà una mica aïllada però arribaràs a complir els teus desitjos.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Les sorpreses més importants que ocorreran estaran unides a l'amor i la passió. Surtin bé o malament les teves relacions seran molt intenses i boges. Més cura si condueixes i als excessos.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Les reunions socials seran importants i beneficioses de cara al futur passional. Una trobada sorpresa canviarà la teva entrada al nou any. La sort t'acompanyarà.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Avui brillaràs en societat i seràs el centre d'atenció. L'amor t'està rondant i algú te'l demostrarà directament avui. Els astres indiquen que inicies un nou any amb les piles carregades.

tracking