Diari Més

El teu horòscop d'avui: 30 de desembre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Atenció als consells que et donin avui, escolta'ls però medita. No és convenient que els posis en pràctica encara que assumeixis total responsabilitat per part teva. Dia per a meditar-ho tot.

Taure (20d'abril-20de maig)

La teva part emotiva estarà més sensible a les impressions del medi ambient. La teva sensibilitat s'aguditzarà i serà una jornada propícia per a experimentar un amor intens. La teva imatge desprèn sensualitat.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Hi haurà alts i baixos en els teus ingressos i això canviarà totalment el bon humor que tenies. Deixa't aconsellar per experts abans de llançar-te a invertir de forma arriscada. Nit moguda.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Controla els teus aires de superioritat o et veuràs enfrontat amb persones que més estimes. Posa't en un segon pla i arribaràs a l'èxit. La sort amb tu, potser un somni te de la clau.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La relació de parella o d'amistats serà motiu de més d'un pensament negatiu per part teva. Fes les coses directament i eliminaràs més d'un obstacle. Nit amb sorpreses en l'àmbit emocional.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Gran activitat i poc temps seran les normes per a la jornada, per això carrega't d'una bona dosi de paciència per a no caure en l'estrès. En l'amor hi haurà equilibri, a la teva mà està aconseguir-lo tot.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Et sentiràs molt actiu i ple de bones intencions vers els altres que et seran recompensades. Tant en l'amor com en l'àmbit social trobaràs felicitat, la teva cara ho demostrarà.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Utilitza més temps en coses concretes i no et deixis endur per pensaments il·lusoris o plans utòpics. Llança't a la conquesta i plasma les coses segures, avui podràs amb tot.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No et comprometis ni responsabilitzis amb tanta facilitat davant els requeriments de persones properes. Al principi ho veuràs tot fàcil però després la cosa canviarà, més astúcia.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

El teu esperit d'aventura s'accentuarà i et sentiràs per sobre de les altres persones que demostraran no estar a la teva alçada. Avui és un dia on voldràs menjar-te el món, res ni ningú t'impedirà guanyar.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

El teu instint de competència es veurà molt activat i és fàcil que entris en conflicte obert amb alguns superiors o persones tranquil·les. Utilitza la diplomàcia amb tots, trauràs més profit.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Avui hauràs de posar en marxa la teva intuïció per a saber el camí més positiu a fer durant tota la jornada, sobretot en noves idees i projectes. La parella t'ajudarà en tot, l'amor et continua somrient.
tracking