Diari Més

El teu horòscop d'avui: 29 de desembre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Certa força interior t'empenyerà cap a la realització de nous projectes i d'interessants aventures, fins i tot en el pla de les passions i sentiments. Avui és un dia de victòria i sort.

Taure (20d'abril-20de maig)

Una actitud despòtica per part de la teva parella o dels teus éssers estimats et ferirà en el més profund, intenta controlar-te perquè la sang no arribi al riu. Amb diplomàcia trauràs partit.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Temes de contractes i associacions mantindran la seva atenció durant tota la jornada. Revisa bé tot el que et prometin per no deixar res per lligar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Els contactes amb caps o superiors seran obligatoris i per tant hauràs d'actuar amb molta diplomàcia per aconseguir tots els teus fins. El teu magnetisme ajudarà a que guanyis un amor.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El teu humor serà molt variable durant tota la jornada i et notaràs una mica despistat en alguns moments. Afers financers complicats apareixeran però podràs amb ells.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Trenca el teu silenci i no permetis que aquestes idees que giren pel teu cap de forma contínua anul·lin la teva pròpia personalitat i limitin la comunicació. Avança pas a pas.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La gran activitat que es manifestarà al teu voltant t'ajudarà a oblidar les tensions passades, la teva seguretat sortirà a la superfície. L'amor serà profund, avui viuràs noves experiències.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Controla el teu orgull o et veuràs enfrontat amb la parella. Amistats molt properes a tu et cridaran l'atenció i no es posaran molt d'acord amb les teves idees. És un dia per al relax.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Bon moment perquè caps o superiors escoltin i aprovin les teves idees i projectes. El sexe oposat t'aportarà un ajut vital en tot. Confia més en la teva capacitat.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Intenta flexibilitzar una mica la teva ment i no et quedis amb aquests pensaments estrictes. Si ho fas poc o gens avançaràs en els teus plans i en els teus sentiments.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Els contactes d'avui seran de vital importància per al teu futur tant professional com emotiu. Avui no sortirà tot el que desitges de manera fàcil però la nit serà passional, prepara't.

Peixos (20de febrer - 20de març)

A tots els agrada teu caràcter dolç i harmoniós i això serà el que al llarg de la jornada ajudi a variar certes tensions provocades per persones sense escrúpols. Es preparen canvis.

tracking