Diari Més

El teu horòscop d'avui: 28 de desembre

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Cerca avui usar la diplomàcia o t'enfrontaràs amb el sexe oposat, la teva sensibilitat serà ferida més d'una vegada, amb mà suau podràs aconseguir els teus objectius. L'atzar et donarà sorpreses.

Taure (20d'abril-20de maig)

Cerca ser més prudent en els teus actes tant en el treball com en les teves relacions íntimes. No demanis més del que et correspon, els excessos els pagaràs car.

Bessons (21de maig - 20de juny)

La teva imaginació serà desbordant i la podràs aplicar amb summa facilitat i èxit en els teus treballs i assumptes domèstics. Hi haurà canvis en amor i finances.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Creixeran les teves accions i contactes socials. El teu magnetisme personal augmentarà i avui podràs avançar molt en l'assoliment dels teus desitjos, fins i tot en l'amor. Passió molt pròxima.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

No et deixis convèncer pel que et diguin els nous coneguts i molt menys per les seves crítiques, només en la parella trobaràs la comprensió que avui necessites. Més cura si viatges.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Assumptes familiars cobraran en la jornada major importància. La teva parella et buscarà amb ansietat per a compensar els moments. En el financer hi haurà canvis molt positius.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Estaràs una mica nerviós i et costarà la comunicació amb els més pròxims. Busca activitats relaxants i mira més per la teva salut i equilibri. Cuida la dieta, avui has de pensar més per tu.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

El teu magnetisme amorós s'activarà avui de gran forma, serà molt fàcil captivar a qui desitgis, però cura amb la gelosia que despertaràs en uns altres. Et mostraràsavasallante.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No et deixis portar pels guanys fàcils i mira més pels teus interessos financers. L'atzar no està del teu costat, en l'amor tens totes a favor, una cosa equilibrarà l'altra, almenys avui.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

En la teva vida privada i en la social ocorreran canvis forts. Intenta mantenir-te tranquil o perdràs bones opcions. Vigila més els excessos i el descans, avui la nit serà molt llarga.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Els llaços casolans augmentaran en la jornada

on seràs el centre d'atenció de molts. Naixerà una nova amistat profunda que et farà molt feliç. Dia bo per a inversions.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Avui hi haurà novetats en la teva àrea financera. Creixeran els teus ingressos i hi haurà inversions. L'amor

continua estant a prop, algú t'observa amb ulls apassionats.

tracking